Sadece bugün tek mı yoksa üstüste birkaç günmü olması gerekiyor?İlişkiye girmeniz gerekiyor..
Testiniz pik görünüyor, bugün illa ki girin ama 2-3 gün öncesinden başlamanız daha garanti olurdu.Sadece bugün tek mı yoksa üstüste birkaç günmü olması gerekiyor?
Bu günki T çizgisi daha koyu. Yumurta çatlaması nasıl anlaşılır?Testiniz pik görünüyor, bugün illa ki girin ama 2-3 gün öncesinden başlamanız daha garanti olurdu.
Resimden çok net anlamıyorum ama t çizgisi daha koyu ise çatlama günü bu gün.. çatlama olduğu gün akıntı oluyor. Yani herkeste aynı olmayabilir tabi ama siz değerlendirin mutlaka...Bu günki T çizgisi daha koyu. Yumurta çatlaması nasıl anlaşılır?
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederimResimden çok net anlamıyorum ama t çizgisi daha koyu ise çatlama günü bu gün.. çatlama olduğu gün akıntı oluyor. Yani herkeste aynı olmayabilir tabi ama siz değerlendirin mutlaka...
Mutlaka deneyinBu günki T çizgisi daha koyu. Yumurta çatlaması nasıl anlaşılır?
Evet bugün 3. Ovulasyon testimi yapıcam. Fakat silikleşince çatlama oluyormuş doğru mu?Testi arka arkaya 4 5 gün yapmalısınız ki koyulaşmaya başladığında ilişkiye giresiniz. Ovulasyon testi tek gün yapılarak anlaşılmıyor.
Tam koyulaşmasi catladi demek sonra testi yeniden tekrarlayinca silik çikmaya başlayacak çatlamiş ve artik bitiyorEvet bugün 3. Ovulasyon testimi yapıcam. Fakat silikleşince çatlama oluyormuş doğru mu?
Dün T çizgisi baya koyuydu. Bugünki testi yapınca anlaşılır o zaman.Çok Teşekkür ederimTam koyulaşmasi catladi demek sonra testi yeniden tekrarlayinca silik çikmaya başlayacak çatlamiş ve artik bitiyor
Evet degerlendirmişsinizdir umarim inşallah hamile kalirsiniz bu gunde ne olur ne olmaz diye yapa bilirsinizDün T çizgisi baya koyuydu. Bugünki testi yapınca anlaşılır o zaman.Çok Teşekkür ederim
Evet 2 günüde değerlendirdik artık gerçekten çocuk istiyoruz inşAllah tutarEvet degerlendirmişsinizdir umarim inşallah hamile kalirsiniz bu gunde ne olur ne olmaz diye yapa bilirsiniz
Tam koyulaşmasi catladi demek sonra testi yeniden tekrarlayinca silik çikmaya başlayacak çatlamiş ve artik bitiyor
Tam koyulaşması çatladığı anlamına gelmiyor. Çatlamak üzere anlamına geliyor. 23-48 saat içinde çatlar eğer pcos değilseniz. Koyu olan günleri değerlendirin ama test yapmaya da devam edin. Tekrar silikleştiğinde çatladığı anlamına geliyorEvet 2 günüde değerlendirdik artık gerçekten çocuk istiyoruz inşAllah tutar
İnşallah gönlünüzce olur:)Bilgilendirmeniz için teşekkür ederiminşAllah tutar 1 yıldır istiyoruz ama akışa bırakmıştım ilk defa ovulasyon testi ile deniyorum bakalım hayırlısı..
VAllaha herkes birsey diyor artikTam koyulaşması çatladığı anlamına gelmiyor. Çatlamak üzere anlamına geliyor. 23-48 saat içinde çatlar eğer pcos değilseniz. Koyu olan günleri değerlendirin ama test yapmaya da devam edin. Tekrar silikleştiğinde çatladığı anlamına geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?