Yardımcı olur musunuz

gns21

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
282
49
18
29
Herşeyi en baştan yazicam benim adetim düzensiz ve mayis ayi boyunca hiç adet olmadım programda adet günüm 19 Mayıs gosteriyordu ben 13 ünde test verdim negatifti doktor erken olabilir ondan negatif çıkmış olabilir dedi ay başına kadar bekle dedi bekledim . Sonra su gibi akintilarim başladı bir hafta felan sürdü kafam karıştı bende hiç öyle olmazdı daha sonra dün biraz ağır iş yaptım kanamam geldi bende adet oldum sandım olmadım hafif aktı kahverengimsi sonra durdu almadı . Test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce nedir bunlar

yani ümitlendirmek istemiyorum ama hamile olabilirsiniz. Zaten şüphedeymişsiniz niye ağır iş yaptınız ki. TestTe değil, kan verip emin olup sonra işinize baksaydınız. Gebeliğin ilk 3 ayı riskli bebeğin tutunması açısından. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun

Ama ne biliyim hamile değilimdir diye düşündüm çünkü hiç hamile gibi hissetmiyordum doktoruma randevu ayın altisinda aldım gidip bakcam bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…