• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz

glcbg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
16
1
1
27
29 nisanda korunmasız ilişkim oldu 10 haziranda kan verdim 0.0 dı, adetime 2-3 gün var 16 haziranda verdim yani dün 1.2 çıktı neden değer yükseldi gebelik riski varmı idrar testleri 3 farklı marka yaptım hepsi negatif tek çizgi

Eklentiler

• BF8CAC1C-32F1-4E05-8AEC-0F3F31D2155E.webp
    BF8CAC1C-32F1-4E05-8AEC-0F3F31D2155E.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 53
hormonlarda dalgalanma olduğu için 0 da çıkabilir 3 de 2 de. 5 ve aşağısı her zaman negatiftir. adete 2-3 gün kala değerin hiç mi hiç olmazsa 10 falan çıkması lazımdı.

Hanımlar kusura bakmayın sonuçlardan sonra ben biraz psikolojik olarak çöküşe geçtim o yüzden buralara uğrayamadım değerim 2 küsür çıktı 5'ten yüksek olması gerekiyormuş doktorum bana dediği biraz daha bekle hala adet olmazsan tekrardan kan ver belki değer yükselebilir dedi bu arada ben tiroid hastalığına sahibim doktorumun dediğine göre tiroidlerim yüksek çıktığından dolayı tiroid değerimin 2 ile 3 arasına düşmesi lazımmış çocuk olabilmesi için çünkü bu tiroid yumurtalıkları da etkiliyormuş benim tiroid hormonlarımda 11'den 4'e düşmüş doktor bu sonuca da çok iyi dedi tekrardan ilacımı değiştirip dozunu 75'e çıkarttı tiroid değerimi düşürmeye bakacağız şu an gecikmem 10 gün oldu yani buraya yazdığımdan itibaren hala regl olmadım bu yüzden biraz daha bekleyeceğim tekrardan kan vermeyi düşünüyorum Bir hafta sonra tekrardan değerlerime baktırmayı düşünüyorum çünkü hala regl olmadım

Hanımlar kusura bakmayın sonuçlardan sonra ben biraz psikolojik olarak çöküşe geçtim o yüzden buralara uğrayamadım değerim 2 küsür çıktı 5'ten yüksek olması gerekiyormuş doktorum bana dediği biraz daha bekle hala adet olmazsan tekrardan kan ver belki değer yükselebilir dedi bu arada ben tiroid hastalığına sahibim doktorumun dediğine göre tiroidlerim yüksek çıktığından dolayı tiroid değerimin 2 ile 3 arasına düşmesi lazımmış çocuk olabilmesi için çünkü bu tiroid yumurtalıkları da etkiliyormuş benim tiroid hormonlarımda 11'den 4'e düşmüş doktor bu sonuca da çok iyi dedi tekrardan ilacımı değiştirip dozunu 75'e çıkarttı tiroid değerimi düşürmeye bakacağız şu an gecikmem 10 gün oldu yani buraya yazdığımdan itibaren hala regl olmadım bu yüzden biraz daha bekleyeceğim tekrardan kan vermeyi düşünüyorum Bir hafta sonra tekrardan değerlerime baktırmayı düşünüyorum çünkü hala regl olmadım
İşte insan bazen umutlamıyor ben bu tiroidlerim yüzünden gebe kalamayacağımı düşünüyordum bu durum benim psikolojimi zaten etkiliyordu beni strese sokuyordu tiroid rahatsızlığıma rağmen 5 tane test yaptım 5'inde de silik çizgi çıkınca umutlanmıştım neden böyle oldu ben de bilmiyorum yani 5 tane test aldım biri bozuktur diğeri bozuktur anlayacağım ama 5 tane testim 5'inde bozuk olduğunu hala inanmak istemiyorum açıkçası

Back
X