Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetime 7 gün var test yaptım ve biri sabah biri akşam ilk idrarla yaptığım sonuç buydu özel hastaneye gittim erken gebelik testi yaptılr ama beta değildi negatif çıktı sizce hamilemiyim yoksa yanlış sonuç mu
Eki Görüntüle 3620897
Adetime 7 gün var test yaptım ve biri sabah biri akşam ilk idrarla yaptığım sonuç buydu özel hastaneye gittim erken gebelik testi yaptılr ama beta değildi negatif çıktı sizce hamilemiyim yoksa yanlış sonuç mu
Eki Görüntüle 3620897
Eki Görüntüle 3620897
İlk defa duydum beta olmayıp kandan neye bakmışlar kız. Sen yarın sağlık ocağında kan ver bi bence teste göre gebelik var ama artımed de yalancı pozitif çıkarabiliyor