- 23 Temmuz 2025
- 5
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Kbranuur22
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin yaptığınız testin markası ne acaba. Bide neden hastahane de idrar testi yaptılar da kana bakmadılar ne alaka şaşırdımEki Görüntüle 3620897 Adetime 7 gün var test yaptım ve biri sabah biri akşam ilk idrarla yaptığım sonuç buydu özel hastaneye gittim erken gebelik testi yaptılr ama beta değildi negatif çıktı sizce hamilemiyim yoksa yanlış sonuç mu
Hastanede kana baktılar ama beta olmadığını kandan erken gebeliğe baktıklarını söylediler artımed di markasıSizin yaptığınız testin markası ne acaba. Bide neden hastahane de idrar testi yaptılar da kana bakmadılar ne alaka şaşırdım
Gebelik görünüyor başka hastaneye gidip verebilirsin çok erken beta önce kana sonra da idrara karışır kanda çıkarEki Görüntüle 3620897 Adetime 7 gün var test yaptım ve biri sabah biri akşam ilk idrarla yaptığım sonuç buydu özel hastaneye gittim erken gebelik testi yaptılr ama beta değildi negatif çıktı sizce hamilemiyim yoksa yanlış sonuç mu
Baktın olmadı çok su içmeden yarın sabah yine tekrarla testi ama çok su içme ki idrarın arınmasınEki Görüntüle 3620897 Adetime 7 gün var test yaptım ve biri sabah biri akşam ilk idrarla yaptığım sonuç buydu özel hastaneye gittim erken gebelik testi yaptılr ama beta değildi negatif çıktı sizce hamilemiyim yoksa yanlış sonuç mu
İlk defa duydum beta olmayıp kandan neye bakmışlar kız. Sen yarın sağlık ocağında kan ver bi bence teste göre gebelik var ama artımed de yalancı pozitif çıkarabiliyorHastanede kana baktılar ama beta olmadığını kandan erken gebeliğe baktıklarını söylediler artımed di markası
İnşallah dua edin olsun yaGebelik görünüyor başka hastaneye gidip verebilirsin çok erken beta önce kana sonra da idrara karışır kanda çıkar
Ve şimdi de çok hafif bi kanamam oldu modum düştü ne yapmam lazımSizin yaptığınız testin markası ne acaba. Bide neden hastahane de idrar testi yaptılar da kana bakmadılar ne alaka şaşırdım
Yerleşme de yaşıyor olabilirsin adetin normalde düzenlimidirVe şimdi de çok hafif bi kanamam oldu modum düştü ne yapmam lazım
Normalde evet ama 2 ay önce bi oynadı ayın 1 nde oluyordum 2 aydırYerleşme de yaşıyor olabilirsin adetin normalde düzenlimidir
Sen bence bi adan akıllı kan ver canım ya bu belirsizlik sıkıntıNormalde evet ama 2 ay önce bi oynadı ayın 1 nde oluyordum 2 aydır