Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artabilir gibi duruyor yeni olusmus olabilir duymuştum Burda birinde ilk negatif olup sonra pozitif olan ama senin hamilelik değerine yakın bence olabilir gebelikKızlar adetime 4 5gün kala kan testi yaptırdım sonuç 4.3 çıktı sizce bu değer artar mı bu durumu yaşayan var mı aranızda
Ayyy inşallah ya 1 sene oldu artık istiyoruzArtabilir gibi duruyor yeni olusmus olabilir duymuştum Burda birinde ilk negatif olup sonra pozitif olan ama senin hamilelik değerine yakın bence olabilir gebelik
Rabbim nasip etsin inşallah hepimize bende 9 aydır oluyor ama düşük yapıyorum 2 defadır rabbim sağlıklı hamile kalmayı nasip etsin inşallahAyyy inşallah ya 1 sene oldu artık istiyoruz![]()
Ben bizzat yaşamadım ama 0.2 den bile yükseleni duymuştum inşallah seninde artar umutla bekle stres yapmaKızlar adetime 4 5gün kala kan testi yaptırdım sonuç 4.3 çıktı sizce bu değer artar mı bu durumu yaşayan var mı aranızda
O da olabilir bence biraz daha bekleyip testi tekrar edin.Ovitrella çatlatma iğnesi olmuştum ağustos 8 yani kan verdiğim güm iğnenin 12 . Günüydü iğnenin etkisi olabilir mi bilgisi olan var mı
İğnenin etkisi geçmiş olur bence ya gebelik testi yapsana biOvitrella çatlatma iğnesi olmuştum ağustos 8 yani kan verdiğim güm iğnenin 12 . Günüydü iğnenin etkisi olabilir mi bilgisi olan var mı
Canım ben gördüm ve bence hamilesin değerini 2 gün sonra tekrar kan testiyle test et yükselmiş olur hayırlı olsun