Yardımcı olur musunuz???

cgdemmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2025
42
3
1
26
Kızlar adetime 4 5gün kala kan testi yaptırdım sonuç 4.3 çıktı sizce bu değer artar mı bu durumu yaşayan var mı aranızda

Kızlar adetime 4 5gün kala kan testi yaptırdım sonuç 4.3 çıktı sizce bu değer artar mı bu durumu yaşayan var mı aranızda
Artabilir gibi duruyor yeni olusmus olabilir duymuştum Burda birinde ilk negatif olup sonra pozitif olan ama senin hamilelik değerine yakın bence olabilir gebelik

Ben bizzat yaşamadım ama 0.2 den bile yükseleni duymuştum inşallah seninde artar umutla bekle stres yapma

Ovitrella çatlatma iğnesi olmuştum ağustos 8 yani kan verdiğim güm iğnenin 12 . Günüydü iğnenin etkisi olabilir mi bilgisi olan var mı

Ovitrella çatlatma iğnesi olmuştum ağustos 8 yani kan verdiğim güm iğnenin 12 . Günüydü iğnenin etkisi olabilir mi bilgisi olan var mı
İğnenin etkisi geçmiş olur bence ya gebelik testi yapsana bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…