M merycxn Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2025 3 0 1 24 Pazartesi 11:49 Konu Sahibi Konu Sahibi merycxn #1 Reglime bir gün kala dayanamadım test yaptım. Her ay düzenli oluyorum. Göğüslerim de ağrım var, kasıklarımda çok nadir ağrı oluyor. Testte çok hafif silik görüyor gibiyim ya da hayal görüyor olabilirim. Sabah yaptım testi bakabilir misiniz? Eklentiler IMG_7894.webp 6,8 KB · Görüntüleme: 22 IMG_7892.webp 8,3 KB · Görüntüleme: 20
Reglime bir gün kala dayanamadım test yaptım. Her ay düzenli oluyorum. Göğüslerim de ağrım var, kasıklarımda çok nadir ağrı oluyor. Testte çok hafif silik görüyor gibiyim ya da hayal görüyor olabilirim. Sabah yaptım testi bakabilir misiniz?
ozlemgvnnn Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2025 114 43 13 26 Pazartesi 11:50 Konu Sahibi Konu Sahibi merycxn #2 Buraya attığınız zaman kalite düşüyor ne yazık ki bu nedenle çizgi görünmüyor
M merycxn Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2025 3 0 1 24 Pazartesi 11:55 Konu Sahibi Konu Sahibi merycxn #3 ozlemgvnnn .!.: Buraya attığınız zaman kalite düşüyor ne yazık ki bu nedenle çizgi görünmüyor Genişletmek için tıkla... Benim de gözlerim yanılıyor artık inşallah vardır birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapıcam
ozlemgvnnn .!.: Buraya attığınız zaman kalite düşüyor ne yazık ki bu nedenle çizgi görünmüyor Genişletmek için tıkla... Benim de gözlerim yanılıyor artık inşallah vardır birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapıcam
ozlemgvnnn Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2025 114 43 13 26 Pazartesi 11:59 Konu Sahibi Konu Sahibi merycxn #4 merycxn .!.: Benim de gözlerim yanılıyor artık inşallah vardır birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapıcam Genişletmek için tıkla... İnşallah güzel haberler alırsınız
merycxn .!.: Benim de gözlerim yanılıyor artık inşallah vardır birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapıcam Genişletmek için tıkla... İnşallah güzel haberler alırsınız
M merycxn Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2025 3 0 1 24 Pazartesi 12:01 Konu Sahibi Konu Sahibi merycxn #5 ozlemgvnnn .!.: İnşallah güzel haberler alırsınız Genişletmek için tıkla... İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
ozlemgvnnn .!.: İnşallah güzel haberler alırsınız Genişletmek için tıkla... İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
ozlemgvnnn Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2025 114 43 13 26 Pazartesi 12:02 Konu Sahibi Konu Sahibi merycxn #6 Aminnnn inşallah