• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı Olur Musunuz?

celudar

Ve İnsan Aldandı...
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
1.016
2
116
Antalya
Kızlar benim ev arkadaşım pco oldugunu öğrenmiş, buna ragmen herhangi bir tedavi sürecine girmek istememiş. ben bu rahatsızlıktan haberdar oldugum ve çocuk için uzun süre çabalar harcandıgını bildiğim için ısrarla tekrar doktora gidelim diyorum ama kendisi sürekli reddedip, çocuk istediğim zaman gidip tedavi olurum diyor. bu konuda erken tedavinin önemi nedir? yoksa dediği gibi şimdiden tedavi için ugrasması ileride fayda sağlamayacak mı? bir fikir verirseniz sevinirim çünkü olayın idrakinde değil malesef...

arkadasının adetlerı duzenlımı pekı adetlerı duzenlı ıse cocuk ıstedıgı zaman tedavı uygular ozamna cocuk ıcın, pkonun tedavı ıle gecmesı mumkun degıl sadece ılaclarla kontrol altına alınabılır fakat bu hastalık tamamen gecmez.

Son düzenleme:
pko tedaviyle geçen bir şey değil ömür boyu yaşıyorsunuz onunla ama çocuk istendiği zaman problem çıkarıyor malesef.ama herkeste aynı olmuyor kimisi bebek tedavisine hemen cevap veriyor birkaç ayda hamile kalıyor.kimisi de tüp bebeğe kadar gidiyor.ben 2 yıldır uğraşıyorum pko yüzünden bebek sahibi olamıyorum.arkadaşın kaç yaşında kaç yıllık evli adetleri düzenlimi.ona tavsiyem şu an istemiyorsa gitmesin doktora ama çok da fazla uzatmasın hiç belli olmuyor ne olacağı geç kalmasın yani

kızlar arkadaşım 24 yasında bekar. adet düzensizliği var. kontrol altında olması gerektiğini söyledim. kendisi ilerde çocuk düşündüğüm zaman giderim dedi. yani şimdi bi tedavi gerekmez mi? ben pek bilmiyorum... adet 6 ayda bir oluyormuş ve bununla ilgili hiç bir tedavi görmüyor şu anda...

Back
X