• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olur musunuz??

tuuqbaaaaaaa

bu caN öLümüNe hasRt saNa
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
Ankara
$KARACA-PORSELEN-82-PARCA-YEMEK-TAKIMI-1590__37363563_0.webp sizce bu yemek takımına kırmızı supla ve bu masa örtüsü $246691_490716657606951_871301143_n.webp nasıl olur?yardımcı olursanız çok sevinirim.aslında siyah supla düşünüyodum ama nette kırmızı supla indirimde o yüzden:)

Masa örtüsü siyah dimi runner da kırmızı renkler var ve supla kırmızı olursa güzel durur hem kırmızı iştah açar:56:

aslında masa örtüsü takımını almayı düşünmüyodum.kırmızı suplayı alırsam uyumlu olur die onu da alcam

kırmızı daha şık duruyor yemek yerken insanın iştahı kapanır siyah siyah.kırmızının iştah açıcı özelliği var :)

kızlar peki masa örtüsüne bakmadan düşünün;)kırmızı supa mı daha güzel olur siyah mı?siyah supla alırsam o masa örtüsünü almam

Siyah daha güzel durur sade taşlı değil ama dikkat çekerim yemek takımınız desenli masa örtüsünün desenli tercih etmezdim sizin yerinizde olsam o desenli örtü desenli karışık olabilir tabiki içinize sinen olsun mutlulukla kullanın :16:

Back
X