Dorduncu sinif+sertifika+ KPSS mi diyorsun yani?
hangi bölümde okuduğuna göre değişir sorunun cevabı, bölümün nedir?
evet hepsini diyorum
Ikisini bile yapamazsin diyorum. Son sinif cok agir olur cunku bitirme tezi var. Bence birini hallet. Cok istiyorsan iki tane birden ama 3' u seni depresyona sokar.
Dersane önemli.
Ama kpss için bir kaç önemli yayın var.
İhtiyaç, yedi iklim, yargı gibi.
Bunların ayrıntılı konu anlatımları ve soru bankalarından faydalanabilirsin.
Sayısalda temelin yoksa bence dersaneye gitmelisin. Ya da ne bileyim sayısalın kötüyse falan destek almalısın.
İyiyse çok ta şart değil.
Lakin ciddi manada vakit ayırman gerekiyor kpssye, bu kadar yoğun bir programda sağlıklı hazırlanabileceğini düşünüyor musun:26:
Katılıyorum..
Bu şartlarda kpssyi kazanması çok ta mümkün görünmüyor.
Bence 2016 yı beklemeli.
Yoğun programda sağlıklı hazırlanacağımı düşünmüyorum elbette.Ancak bu sertefika bölümüm için önemli.Özel alanlarda da çalışma imkanım olabilecek.Aslında bölümüm hem özelde hem devlette çalışılabilecek bir bölüm.Ancak özele ne kadar güvenebilirim o da var :)
Yada dersane ve sertefika arasında seçim yapmalıyım.Çok çıkmazdayım malesef.
Yoğun programda sağlıklı hazırlanacağımı düşünmüyorum elbette.Ancak bu sertefika bölümüm için önemli.Özel alanlarda da çalışma imkanım olabilecek.Aslında bölümüm hem özelde hem devlette çalışılabilecek bir bölüm.Ancak özele ne kadar güvenebilirim o da var :)
Yada dersane ve sertefika arasında seçim yapmalıyım.Çok çıkmazdayım malesef.
Konuyla alakali degil ama KPSS dershanesi acmakta iyi bir yatirim gibi gorunuyor. Ben bunu bir dusuneyim.
Sosyoloji bölümüm.
Türkiyede düşünüyorsan kar ortağı olabilirim
Burda KPSS yok zaten. Oraya geldigimde dusunebilirim. Yazdim bir kenara seni .
Merhaba arkadaşlar.Sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum.Benim üniversitede üçüncü senem.Seneye yani 2014 de Allah izin verirse kpss ye gireceğim.Lisans mezunu olarak.Ama alan değil benimkisi.Bölüm okuduğum için.Ben dördüncü sınıfın çok zor geçeceğini düşünüyorum.Seneye bölümüm için nasip olursa sertefika programı var.Tabi kpss de olacak hazırlanma durumları.Ve ayrıyetten tez hazırlayacağım.Sertefika dersleri hafta içi her gün öğlenden akşama kadar.İkinci öğretim olduğum için akşamda ders olacak.Ve dersaneye gidersem de hafta sonları dersane olacak.Tez hazırlama dersler sınavlar derken çok yorulacağım.Sertefika programını bölümüm için gerekli buluyorum.Ancak bizim atamalarda 2 yılda bir olacak.Yani kpss de önemli.Siz olsanız kpss ye kendiniz mi hazırlanırdınız yoksa dersaneye mi giderdiniz.Ayrıca kpss ye hazırlanmak için illa dersanemi gereklidir.Yorumlarınızı bekliyorum.Tecrübe yaşayan yaşamayan herkesin yorumlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?