Ben 15 yaşındayım sevgilim ise 24 yaşında. Annem sevgilim olduğunu biliyor ama 24 yaşında olduğunu bilmiyor. Benim ilk aşkım onun ise daha önce çok sevgilisi olmuş. Ben onu gerçekten seviyorum yaşımın verdiği hormonlardan ya da duygu eksikliğinden ona yönelmedim. Onunda beni sevdiğini düşünüyorum. Aramızda cinsel muhabbet filan gelişmedi 1 aydır birlikteyiz bizin ilişkimiz doğru mudur? Ben ilk ve son ilişkim olsun istiyorum. İlişkimiz bu denle devam ederse sonumuz ne olur?
Tatlım, bu ilişkiden birşey beklememelisin..seninde yaşın daha o kadar genç ki...ayrıca 24 yaşında bir erkeğin senin yaşında birine bağlanacağını ve sadık kalacağını hiç düşünme...seni üzmek istemem ama sakın karşındakine güvenip kendinden fedakarlık yapma..demek istediğimi anlamışsındır....
Tatlım, bu ilişkiden birşey beklememelisin..seninde yaşın daha o kadar genç ki...ayrıca 24 yaşında bir erkeğin senin yaşında birine bağlanacağını ve sadık kalacağını hiç düşünme...seni üzmek istemem ama sakın karşındakine güvenip kendinden fedakarlık yapma..demek istediğimi anlamışsındır....
Ben cok doğru bulmadım açıkcası
Yaş farkından dolayı da değil aslında
9 yaş farka olumsuz bakmıyorum ama nasıl olumsuz bakmıyorum onu açıklayayım
Atıyorum sen 24 yaşında olursun o 33 yaşında olur o zaman 9 yaş fark bana gore sorun olmaz cunku 2nizde yetişkinsiniz derim
Ama sen henüz 15 yaşındasın
Alınma ama sen henüz çocuksun ya da genc kızlığa yeni yeni adım atıyorsun diyeyim
Oysa o 24 yaşında bir yetişkin.
Birbirinizin isteklerine cevap veremezsiniz diye düşünüyorum ki bahsettiğim cinsellik değil
Henüz 1 ay olduğu için bu farkı daha gorememiş olabilirsin ama ilerledikçe sende goreceksin
Canım bende senin gectiğin yollardan gectim 15 yasında hep büyük erkeklerle iliskim oldu ama emin ol simdi cok pismanım, sen ne kadar olgun olursan ol ki bende yasıma olgun bir kızdım o zamanlar her dediklerine hemen kanabiliyorsun ve ergenlik dönemi derken aileni baya kırabiliyorsun bu konu yüzünden.
güzel kızım duymak istediklerini değil doğruları söyleyeyim.bu ilişkinin sonu zor görünüyor.senin okuman meslek sahibi olman ayaklarının üzerinde durman için en az 8-9 seneye ihtiyacın var.hiç bir adam bukadar beklemez.daha 1 aydır birliktesiniz. 3-4 ay sonra başka birine dönüşecek gör bak.cinsel yönden üstüne gelmeye başlayacak.sakın haa dikkat et.ömür boyu pişman olacağın şeyler yapma.okulu bırakıp evlenirsen hayatını hatasını yaparsın.ömrün ağlamakla geçer.annene bu adamın yaşını mutlaka söyle.çok gençsin çok korktum senin için.önce okulunu bitir meslek sahibi olmaya bak.yaşıtlarınla takıl bence.koca adamın senle ne işi var.he nereden buldu seni...sen 25 o 34 olsa neyse ama bu yaşta bu yaş farkı çok tehlikeli.kendine dikkat et. Allaha emanet ol.öpüyorum çok.