Hanımlar merhaba
Bayramda tatile gidicem ve birşey danışmak istedim bununla ilgili internette bilgi bulamadım çünkü.
Denizdeyken veya güneşlenirken saçlarıma badem yağı veya jojoba yağı sürsem bir zararı olur mu?
Saçlarım çok mat ve kuru o yüzden tuzlu su daha kötü yapar diye bunu düşündüm herhangi bir zararı olur mu hiç deneyen var mı? :26:
Hanımlar merhaba
Bayramda tatile gidicem ve birşey danışmak istedim bununla ilgili internette bilgi bulamadım çünkü.
Denizdeyken veya güneşlenirken saçlarıma badem yağı veya jojoba yağı sürsem bir zararı olur mu?
Saçlarım çok mat ve kuru o yüzden tuzlu su daha kötü yapar diye bunu düşündüm herhangi bir zararı olur mu hiç deneyen var mı? :26:
Ben denizde saçları suya sokmama taraftarıyım, benim saçlarım cok kuru olmamasına rağmen denizde gidip dönünce iyice cansızlaşıyor, kuruyor. Yağın bir zararı olacağını düşünmüyorum ama nasıl rahat edeceksiniz yağ sürülmüş saçla?:18: Bone falan takın bence ya da toplayıp girin..
canım elidorun spreyleri çıkmış denizden çıkınca saçına sürüyorsun sarı olanı ben de aldım argan yağı var içinde gayet iyi duruyor denizden çıkıp ıslak saçıma sürüyorum en azından kuruyunca deli gibi kabarmıyor, kullan bence gayet iyi..