Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adetim geçmeden cikmisti.bir tane al da yap erken gebelik testlerinden canim uc gun geçmiş.varsa cikar buyuk ihtimal.Arkadaşalr adetim 3 gün geçti 2 gün önce böyle adet ağrısı gibi ağrı oldu ama sadece beyaz bi akıntı geldi işte şimdi de böyle kasıklarıma ara ara sancı giriyo gögüslerim sızlıyo hamiş olma ihtimalim var mı eczanedeki gebelik testinde kaç gün sonra belli olur varsada
Ama bende daha bu zamana kadar hiç gecikme olmadı hep vaktinde olur benimen az 10gün.
2-3gün bendede ara ara gecikmeler oluyor. mevsimsel sanırım.
o zaman bi test alın bakınAma bende daha bu zamana kadar hiç gecikme olmadı hep vaktinde olur benim
Ama 10 gün sonra çıkar diyolar o yüzden sormak istwdim daha 3 gün olmuş çıkar mı sizcegebelik testi alsana varsa çıkar zaten..
Ama 10 gün sonra çıkar diyolar o yüzden sormak istwdim daha 3 gün olmuş çıkar mı sizce
7. Haftada falan başlıyor, belirtilerin hamiş olmaya uyuyor hemen test yapmalısınız inş vardirYa arkadaşlar bide bu gebelikte mide bulantısı fln hani belirtileri ne zaman başlıyo peki