Yardımcı olur musunuz

sonsuzan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
92
20
3
33
Arkadaşalr adetim 3 gün geçti 2 gün önce böyle adet ağrısı gibi ağrı oldu ama sadece beyaz bi akıntı geldi işte şimdi de böyle kasıklarıma ara ara sancı giriyo gögüslerim sızlıyo hamiş olma ihtimalim var mı eczanedeki gebelik testinde kaç gün sonra belli olur varsada

Arkadaşalr adetim 3 gün geçti 2 gün önce böyle adet ağrısı gibi ağrı oldu ama sadece beyaz bi akıntı geldi işte şimdi de böyle kasıklarıma ara ara sancı giriyo gögüslerim sızlıyo hamiş olma ihtimalim var mı eczanedeki gebelik testinde kaç gün sonra belli olur varsada
Benim adetim geçmeden cikmisti.bir tane al da yap erken gebelik testlerinden canim uc gun geçmiş.varsa cikar buyuk ihtimal.

Ama 10 gün sonra çıkar diyolar o yüzden sormak istwdim daha 3 gün olmuş çıkar mı sizce

bende ertesi gün çıktı kaç kere, üstelik erken gebelik testi felan değil normal 5 liralık ucuz testlerdi ama sen bilirsin canım için nasıl rahat ederse..

Testte çıkıp çıkmaması sizin erken yada geç döllenmenizle alakali. Benim bir hafta geçmiş ama testte cikmamisti. Kanda çıkmıştı

Canım inşallah hamilesindir ama zannetmem gebelik testine fazla güvenme en iyi en güzeli kan testi idrar testleri daha güvenli

Ya arkadaşlar bide bu gebelikte mide bulantısı fln hani belirtileri ne zaman başlıyo peki

Back
X