yardımcı olur musunuz????

qizemlii

Ya ALLAH Ya RAHMAN ..
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
314
214
103
32. haftadayım ve yaklaşık 1 aydır kasık ve bel ağrılarım var azalıp çoğalıyor ama hiç geçmiyor. ikinci hamileliğim ama ilkinde hiç ağrı yaşamadım sancım olmadı sezeryan doğum yaptım zaten. o yüzden pek bilgim yok bu konuda. 2 hafta önce doktora gittim bişey çıkmadı ama şu aralar daha çok ağrılarım var. normal mi yoksa erken doğum olasılığı var mı acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfenn ???

Ayakta çok durmaktan ya da bukulerek is yapmaktan ağrıyor olabilir böyle şeyler yapıyor musun bel fitigin falan yok de mi

Ayakta çok durmaktan ya da bukulerek is yapmaktan ağrıyor olabilir böyle şeyler yapıyor musun bel fitigin falan yok de mi
hayır bel fitiğim yok şükür. çok fazla ayakta durmuyorum normal ev işleri. 1 ayı geçkindir böyle sürekli sadece şu aralar daha da çoğaldı erken doğum falan olmasından korkuyorum.

hayır bel fitiğim yok şükür. çok fazla ayakta durmuyorum normal ev işleri. 1 ayı geçkindir böyle sürekli sadece şu aralar daha da çoğaldı erken doğum falan olmasından korkuyorum.
aklına kötü bir şey getirme canım 3 hafta falan bolca yat dinlen sonra günlük yürüyüşlerine çıkarsın normal doğum mu istiyosun

aklına kötü bir şey getirme canım 3 hafta falan bolca yat dinlen sonra günlük yürüyüşlerine çıkarsın normal doğum mu istiyosun
inş canım. normal doğum yapma olasılığım yok malesef ilkim sezeryan ve 2.5 sene oldu ilk oğluma. yine mecbur sezeryan olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…