- 27 Kasım 2012
- 54
- 1
- 98
- Konu Sahibi yellowblue
annem yakın zamanda ameliyat olacak ben de ona ameliyat sonrası için hediye almak onu mutlu etmek istiyorum ama ne alacağımı bilemiyorum yardım olur musunuz bana 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem yakın zamanda ameliyat olacak ben de ona ameliyat sonrası için hediye almak onu mutlu etmek istiyorum ama ne alacağımı bilemiyorum yardım olur musunuz bana![]()
Ameliyat olan birinin en çok geceliğe falan ihtiyacı oluyor. Ben olduğumda bana da gecelik almıştı annem mor çiçekli güzel bir şeydi, hoşuma da gitmişti
Başka ne alınır bilemedim valla :26:
Gecelikten kastım, eşofman türü olanlardan.
neye ihtiyacı olduğunu en iyi sen bilirsin
eğer şu an çok hasta değilse beraber dışarı çıkın yemek yiyin dolaşın moral olur ameliyattan önce
evet güzel fikir sağolben olsam orkide alırdım :) ya da iyi marka ortopedik güzel bir ev terliği kendimde bel fıtığı oldugu için konfor sağlayan terliklere hastayım neticede ameliyattan sonra ayakları rahat etsin yürüyüş yapması da gerekecek hem
Nevresim takımı,gecelik,terlik,eşofman takımı alabilirsin eğer ameliyat sonrası kullansın istiyorsan yada mutfakta kullancağı birşey alabilirsin.Anne kız çok şirin ve güzel mutfak önlükleri var onlardan alabilirsin.
ben geçen nette çok şık çanta ve şal takımı görmüştüm tam annelere göre güzeldi
olmadı çay takımı seti olabilir güzel bir fincan takımı olabilir