• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olur musunuzz

yellowblue

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
54
1
98
annem yakın zamanda ameliyat olacak ben de ona ameliyat sonrası için hediye almak onu mutlu etmek istiyorum ama ne alacağımı bilemiyorum yardım olur musunuz bana :28:

Ameliyat olan birinin en çok geceliğe falan ihtiyacı oluyor. Ben olduğumda bana da gecelik almıştı annem mor çiçekli güzel bir şeydi, hoşuma da gitmişti
Başka ne alınır bilemedim valla :26:

Gecelikten kastım, eşofman türü olanlardan.

Son düzenleme:
annem yakın zamanda ameliyat olacak ben de ona ameliyat sonrası için hediye almak onu mutlu etmek istiyorum ama ne alacağımı bilemiyorum yardım olur musunuz bana :28:

madem amelıyat olucak onden dugmelı ya da evde rahat gıyebılcegı kıyafet alabılrısın

ben olsam orkide alırdım :) ya da iyi marka ortopedik güzel bir ev terliği kendimde bel fıtığı oldugu için konfor sağlayan terliklere hastayım neticede ameliyattan sonra ayakları rahat etsin yürüyüş yapması da gerekecek hem

Eğer ameliyat sonraası kullanmak için fikir istiyorsanız ameliyattan sonra yatar sanırım nevresim takımı olabilir eşofman takımı olabilir ama amaç genel olarak sevindirmek derseniz mutfakta ihtiyacı olan bir şey alabilrsin işlerini kolaylaştıracak küçük ev aletlerinden eksiği varsa falan

Nevresim takımı,gecelik,terlik,eşofman takımı alabilirsin eğer ameliyat sonrası kullansın istiyorsan yada mutfakta kullancağı birşey alabilirsin.Anne kız çok şirin ve güzel mutfak önlükleri var onlardan alabilirsin.

neye ihtiyacı olduğunu en iyi sen bilirsin
eğer şu an çok hasta değilse beraber dışarı çıkın yemek yiyin dolaşın moral olur ameliyattan önce

Ameliyat olan birinin en çok geceliğe falan ihtiyacı oluyor. Ben olduğumda bana da gecelik almıştı annem mor çiçekli güzel bir şeydi, hoşuma da gitmişti
Başka ne alınır bilemedim valla :26:

Gecelikten kastım, eşofman türü olanlardan.

güzel fikir ama ben genel olarak kullanmak için birşeyler arıyorum :50:

ben olsam orkide alırdım :) ya da iyi marka ortopedik güzel bir ev terliği kendimde bel fıtığı oldugu için konfor sağlayan terliklere hastayım neticede ameliyattan sonra ayakları rahat etsin yürüyüş yapması da gerekecek hem
evet güzel fikir sağol :61:

Son düzenleme:
ben geçen nette çok şık çanta ve şal takımı görmüştüm tam annelere göre güzeldi
olmadı çay takımı seti olabilir güzel bir fincan takımı olabilir

Nevresim takımı,gecelik,terlik,eşofman takımı alabilirsin eğer ameliyat sonrası kullansın istiyorsan yada mutfakta kullancağı birşey alabilirsin.Anne kız çok şirin ve güzel mutfak önlükleri var onlardan alabilirsin.

benim de aklıma bunlar geliyorduu teşekkürler ama işte insan karar veremiyor :46:

Back
X