Yardımcı olur musunz

Sevilayy1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
33
-7
36
26
Sevgilimle geçen ay sürtünme yoluyla birliktelik yaşadık vajina üstüne boşalma oldu. Eczaneden ertesi gün hapı aldım arasından 2 gün geçti adet oldum. Belki de haptan dolayı adetim erken geldi. Bu ay yine adet oldum geçen ay ile aynı zamana denk geldi adetim. Arkadaşım eczacı test vermesini söyledim adetime daha var zannedip erken gebelik testi getirdi. Adet olurken yada bittikten 1 2 gün sonra erken gebelik testini yapsam doğru sonuç alır mıyım yoksa adetim tamamen bittikten kaç gün sonra erken değil normal gebelik testi alıp normal gebelik testini yapmam lazım

3.adetiniz gelecek yakında bilmem farkındamısınız 🤦‍♀️
Biliyorum farkındayım. Belirtilerim de yok fakat psikolojik olarak hamile gibi karnım şişmiş gibi hissediyorum. Emin olmak için test yapmak istiyorum ama erken mi yoksa normal gebelik testi mi yapmam lazım onu bilemedim😒

Biliyorum farkındayım. Belirtilerim de yok fakat psikolojik olarak hamile gibi karnım şişmiş gibi hissediyorum. Emin olmak için test yapmak istiyorum ama erken mi yoksa normal gebelik testi mi yapmam lazım onu bilemedim😒
Kız daha neyine test yapacaksın zaten ella hapını almışsın adet olmuşsun e sen hamile olsan tıp dilinde mucize gerçekleşmiş olur .

Sevgilimle geçen ay sürtünme yoluyla birliktelik yaşadık vajina üstüne boşalma oldu. Eczaneden ertesi gün hapı aldım arasından 2 gün geçti adet oldum. Belki de haptan dolayı adetim erken geldi. Bu ay yine adet oldum geçen ay ile aynı zamana denk geldi adetim. Arkadaşım eczacı test vermesini söyledim adetime daha var zannedip erken gebelik testi getirdi. Adet olurken yada bittikten 1 2 gün sonra erken gebelik testini yapsam doğru sonuç alır mıyım yoksa adetim tamamen bittikten kaç gün sonra erken değil normal gebelik testi alıp normal gebelik testini yapmam lazım
Canım adet olmuşşun bide ertesi gün hapı içmişsin korkma olmaz bişi bide çok zor bi ihtimal

Aramıza hoşgeldin umarım adaya erken veda edersin

Al canım sen ve ben gibileri için yazdım

:işsiz: 4. Adetini bekle ancak çıkar
Bende onu diycektim 4.adette kesin çıkıcak sonuç adet olmayı bekle hatta edet ol öyle test yaptır. yani dalga geçmek için mi açıyorsunuz konuları yoksa gerçekten bilgiz mi yok madem bilmediğiniz bir konu yapmayın be çocuğum

Son düzenleme:
Bende onu diycektim 4.adette kesin çıkıcak sonuç yani dalga geçmek içşn mi yazıyorsunuz yoksa gerçekten bilgiz mi yok madem bilmediğiniz bir konu yapmayın be çocugum
Evet dalga geçtim, bu konuya ciddi yorum yapamazdım herhalde

Back
X