Bir buçuk yıllık ilişkim var , evliliği ikimizde çok istiyoruz bazen tam karar veriyoruz sevgilim çok eminmiş gibi konuşuyor sonra birsey oluyo başa donuyoruz . Sorunları olduğunu bunları halletmesi gerektiğini söylüyor sorununun ne olduğunu soylemiyor sorunca seninle olan Bi sorun değil ki söyleyeyim falan diyo yorumlarınızı bekliyorum yapılan her yorum çok önemli benim için şimdiden teşekkür ederim..
Bir buçuk yıllık ilişkim var , evliliği ikimizde çok istiyoruz bazen tam karar veriyoruz sevgilim çok eminmiş gibi konuşuyor sonra birsey oluyo başa donuyoruz . Sorunları olduğunu bunları halletmesi gerektiğini söylüyor sorununun ne olduğunu soylemiyor sorunca seninle olan Bi sorun değil ki söyleyeyim falan diyo yorumlarınızı bekliyorum yapılan her yorum çok önemli benim için şimdiden teşekkür ederim..
sorunların ne olduğunu bilmek gerekir maddi mi manevi beklemeni gerektirecek sebepleri bilmek seninde hakkın sonuçta tek başına yaşamıyor ortada bir birliktelik varsa karşılıklı paylaşım gerektirir o sebepleri öğrenip ona göre karar vermelisin gereçkten ne kadar önemli sebepler bilmen lazım çünkü sonuçta bekleyen sen olacaksın ve bilmek hakkın bir an önce sebepleri öğrenmeye çalış ona göre bekle derim belki sana göre değmeyecek sebeplerdir
Dogru soyluyorsunuz zamana biraktim artik ama sevgilim simdi yine evlenelim muhabbeti yapiyor paraya cok onnem veriyo en buyuk sorun bu onun icin cok tesekkur ederim yorumlarniz icin