- 7 Kasım 2015
- 6
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi sweetgirl61
-
Akıntı da ne akıyo kanmıı yoksa herkeste olan bi akıntı mı sonrasında adet olduysanda problem yoktur heralde kansa eğeer akanMerhaba. Kaç gündür kafam cok karıştı ben bakireyim geçen ağda yaparken bacağımı kaldirdim agda yaparken çis yaptigim yerin altın da yani zarin oldugu kisim zannediyorum ki akınti geliyordu ordan hic bise anlamiyorum vajinama yabanci hic bir sey sokmadim. Ama bi delik gibi bisey vardi yani tam acik degil ama kafam cok karisti yardimci olur musunuz lütfen
gülmeden edemeyecegımIvedilikle vücudunuzu tanımalı ve o delik Dediğiniz yerin vajina girişi olduğunu öğrenmelisiniz.
Sorun bekaretiyse bile hala bâkire olduğunu rahatça söyleyebiliriz, deliğin ne olduğunu çözemediyse o vajina girişi, onun olması gerekiyor regl için, ilerde evlenip gebe kalabilmek için.yani, sorun bekaretının gidip gitmedıgı mı, soruyu anlamadım tam?
birden çok soru içeriyorSorun bekaretiyse bile hala bâkire olduğunu rahatça söyleyebiliriz, deliğin ne olduğunu çözemediyse o vajina girişi, onun olması gerekiyor regl için, ilerde evlenip gebe kalabilmek için.
Beni hayrete düşüren bunu 22 Yaşında bir Kızın bilmemesi, eskiden biz bilemiyorduk çünkü ayıptı soramıyorduk internet gibi bir nimette yoktu ki araştırıp öğrenelim, şimdi herşey var.
Bakalım anlayacağız niyetibirden çok soru içeriyorgizli sorularda var
dalga gecılmek için açılmış gibime gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?