Saç Rengi ve Saç Boyama yardimci olurmusunuz(fotografli)(kumral-sari tonlari)

asena87

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.699
6.605
683
20170610_212402-1.webp
Screenshot_2017-06-10-21-18-17-1.webp
Screenshot_2017-06-10-20-19-51-1.webp
Screenshot_2017-06-10-21-16-31-1.webp
Merhaba kizlar.
Sac rengim orta kumral.
Uzun yillar rofleden sonra ombre yaptirmistim.
En son halini fotograf atiyorum sizlere.
Sorum su ben tam sari degil ama acik sac rengi istyorum ve artik kuafore gitmek istemiyorum gerekmedikce.
Istedgim sac renginide atiyorum.
Bunun icin acik kumral mi sarimi kullu sarimi ya da ne yapmam gerekiyor evde fikir verirseniz sevinirim.
(Bu arada kendi fotografim azicik koyu cikti fotografta normalde 1 ton daha acik gibi, ya da ben oyle saniyorum )

*bir baska sorum;boya markasi ne onerirsiniz yeter ki rengi tutsun ve saglikli olsun?

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-03-18-34-28-1.webp
    Screenshot_2017-06-03-18-34-28-1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 156
O rengi evde elde edemezsin kuaför oryalle sacını acar sonrada o tona boyar 3 4 saat sürer senin bu işlemin

Eki Görüntüle 2007502 Eki Görüntüle 2007503 Eki Görüntüle 2007504 Eki Görüntüle 2007505 Merhaba kizlar.
Sac rengim orta kumral.
Sorum su ben tam sari degil ama acik sac rengi istyorum ve artik kuafore gitmek istemiyorum gerekmedikce.
Bunun icin acik kumral mi sarimi kullu sarimi ya da ne yapmam gerekiyor evde fikir verirseniz sevinirim.
(Bu arada kendi fotografim azicik koyu cikti fotografta normalde 1 ton daha acik gibi, ya da ben oyle saniyorum )

*bir baska sorum;boya markasi ne onerirsiniz yeter ki rengi tutsun ve saglikli olsun?
Kullu sari ile platin rengini karistirin. Marka farketmez hangisi kesenize uygunsa onu kullanin.

Kullu sari ile platin rengini karistirin. Marka farketmez hangisi kesenize uygunsa onu kullanin.
Tsk ederim.
Numaralarinida soylermisin zahmet olmazsa.
Baya tecrubesizim evde boyama konusunda.
Birde platin renginden her zaman korkmusumdur cok acik olmazmi bunlarla sence.
Istedgim renk cok acik kumral gibi birsey degil mi

Tsk ederim.
Numaralarinida soylermisin zahmet olmazsa.
Baya tecrubesizim evde boyama konusunda.
Birde platin renginden her zaman korkmusumdur cok acik olmazmi bunlarla sence.
Istedgim renk cok acik kumral gibi birsey degil mi
Zemin koyu korkmayin. Kullu sari sizin istediginiz renk. Platin yesilligini alir. 9 numara kullu sari. 10 numara platin. Ben vital krem tup boya kullaniyorum. Yarim tup 9 yarim tup 10 numarayi karistirin.

Bu rengi evde elde etmen zor canm küllü sarı bu.
Zaten ilk önce saçın açılması gerekiyor direk boya vurursan turunculaşma yapar mutlaka. Açılıp küllü tonda boyanıp o şekilde renk elde edebilirsin riske girmeni tavsiye etmem kuaförde tek renk olarak boyatıp dip boyanı kendin yapabilirsin.

Eki Görüntüle 2007502 Eki Görüntüle 2007503 Eki Görüntüle 2007504 Eki Görüntüle 2007505 Merhaba kizlar.
Sac rengim orta kumral.

Hicbir sekilde bu rengi tutturamayacaksin. Demedi deme.

Asla mi ☺

Fikrini paylasirsan sevinirim.evet bu renge zor diyorlar.
Bende niyeyse alelade tek bir boyayla olur gibi dusunuyorum
Bilgisizlik iste...
Fikrim olsa soylerim ama kuaforler yapmiyorlar yapamiyorlar.
Hatta dikkat ettiysen dunyada bile orijinal sarisin olmadigi halde bu rengi tutturabilmis bir unlu yok. Hollywood'da bile kuaforler yapamiyorsa bosuna umutlanmamak gerek...
Ozellikle dip renginden bahsediyorum tabi dogalligi veren de orasi zaten.
Ama cok cok iyi bir kuafore gidersen dogala en yakinini yapabilir.
Ama kendin deneme sacina ve sinirlerine yazik olur

chiLL chiLL A ALABALIK Aysenaz93 Aysenaz93
Makyajkolik13 Makyajkolik13
Kizlar soyledigim sac rengini daha yapmadim.
Kuafore gidecegim sacimi acacaklar ve boyayacaklar.
Benim amacim sonrasinda artik hep evde boya yapmak.
Oyuzden dip geldiginde hangi boyayla ayni rengi bulacagim mumkunmu yani ?

Kararimi kesin verdim roflede hem daha yipraniyor hem de kuaforde cok sıkılıyorum.

chiLL chiLL A ALABALIK Aysenaz93 Aysenaz93
Makyajkolik13 Makyajkolik13
Kizlar soyledigim sac rengini daha yapmadim.
Kuafore gidecegim sacimi acacaklar ve boyayacaklar.
Benim amacim sonrasinda artik hep evde boya yapmak.
Oyuzden dip geldiginde hangi boyayla ayni rengi bulacagim mumkunmu yani ?

Kararimi kesin verdim roflede hem daha yipraniyor hem de kuaforde cok sıkılıyorum.

Kuaföre sor bunu belki yardımcı olur.

Bu kolay bi renk değil bu yüzden şunu şunu kullan diyemem ama aklınızda olsun loreal her zaman beklendiğinden koyu çıkarıyor, syoos un küllü sarısı da gri gibi yapıyor

Back
X