• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz lütfen.

Merhaba herkese ben 3yıllık evliyim 1.5yıldır çocuk düşünüyorum bu süreçte 2kimyasal ve bir düşük geçirdim kürtaj oldum kürtaj olalı 7ay oluyor ve 7ayda sadece kimyasal gebelik oldu normal gebeliği yakalayamadım doktorlar hiç bir sorun olmadığını söyledi bende çok istiyorum bi çocuğum olsun bunun üzerine araştırdım ve hayıt suyunu öğrendim 2hafta hayıt suyu kullandım adetime 4-5gün var 2gün önce aşırı kasık ağrılarım vardı erken regli olucam sandım ama bi türlü olmayınca erken gebelik testi yaptım ve 2.çizgiyi silik bi şekilde gördüm daha öncede kimyasal geçirdiğim için kimyasal olmasından korkuyorum ama hayıt suyu mucizesinede inanıyorum sizce bu kez hamilemiyimdir bi yanım çok heyecanlı bi yanımda değilse diye korkuyor regli dönemimin gelmesini bekliyorum sonrasında bakacağım duruma göre.

Merhaba herkese ben 3yıllık evliyim 1.5yıldır çocuk düşünüyorum bu süreçte 2kimyasal ve bir düşük geçirdim kürtaj oldum kürtaj olalı 7ay oluyor ve 7ayda sadece kimyasal gebelik oldu normal gebeliği yakalayamadım doktorlar hiç bir sorun olmadığını söyledi bende çok istiyorum bi çocuğum olsun bunun üzerine araştırdım ve hayıt suyunu öğrendim 2hafta hayıt suyu kullandım adetime 4-5gün var 2gün önce aşırı kasık ağrılarım vardı erken regli olucam sandım ama bi türlü olmayınca erken gebelik testi yaptım ve 2.çizgiyi silik bi şekilde gördüm daha öncede kimyasal geçirdiğim için kimyasal olmasından korkuyorum ama hayıt suyu mucizesinede inanıyorum sizce bu kez hamilemiyimdir bi yanım çok heyecanlı bi yanımda değilse diye korkuyor regli dönemimin gelmesini bekliyorum sonrasında bakacağım duruma gör

Merhaba herkese ben 3yıllık evliyim 1.5yıldır çocuk düşünüyorum bu süreçte 2kimyasal ve bir düşük geçirdim kürtaj oldum kürtaj olalı 7ay oluyor ve 7ayda sadece kimyasal gebelik oldu normal gebeliği yakalayamadım doktorlar hiç bir sorun olmadığını söyledi bende çok istiyorum bi çocuğum olsun bunun üzerine araştırdım ve hayıt suyunu öğrendim 2hafta hayıt suyu kullandım adetime 4-5gün var 2gün önce aşırı kasık ağrılarım vardı erken regli olucam sandım ama bi türlü olmayınca erken gebelik testi yaptım ve 2.çizgiyi silik bi şekilde gördüm daha öncede kimyasal geçirdiğim için kimyasal olmasından korkuyorum ama hayıt suyu mucizesinede inanıyorum sizce bu kez hamilemiyimdir bi yanım çok heyecanlı bi yanımda değilse diye korkuyor regli dönemimin gelmesini bekliyorum sonrasında bakacağım duruma göre.
Merhaba resmen aynı şeyleri yaşamışız .Bende nerdeyse üç yıllık evliyim bi kürtaj üç kimyasal gebelik geçirdim şimdi 6 aydır hamile kalamıyorum doktorlar hiçbir şeyin yok diyorlar bende hayıt tohumunu kullancam bu ay . Sizin Adetinizden kaç gün geçti .Bazen testlerde çok net çıkmıyor en iyisi kandan baktırın ama stres yapmayın her şey olacağına varıyor içinizi ferah tutun

Merhaba canım adetim geçmemişti bazı şüphelerim vardı o yüzden erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silikti fakat bugün tekrar test yaptım ve negatif çizgi yok olmuş resmen moralim bozuldu en azından adet düzensizliğim 2aydır vardı onu düzene soktu bende tekrar kullanmaya devam edeceğim en az 3ay kullanmak gerekiyormuş zaten hayırlısı olsun inşallah bebişlerimizi tez vakitte alırız kucağımıza

Merhaba canım adetim geçmemişti bazı şüphelerim vardı o yüzden erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silikti fakat bugün tekrar test yaptım ve negatif çizgi yok olmuş resmen moralim bozuldu en azından adet düzensizliğim 2aydır vardı onu düzene soktu bende tekrar kullanmaya devam edeceğim en az 3ay kullanmak gerekiyormuş zaten hayırlısı olsun inşallah bebişlerimizi tez vakitte alırız kucağımıza
Aminn inşallah canım 🥰zamanla herşey yoluna giriyo yeterki stres yapmayalım zaten en büyük düşmanımız stres yapmak .İnşallah tez vakitte sen ben ve bizim gibi evlat hayali kuran herkesin kucağı sağlıklı evlatlar ile dolsun 🫶🏻

Kızlar merhaba tekrar hayıt suyu kullanmıştım yanlış pozitif sonuç vermişti testler hamile değilmişim demiştim adetim 2gün gecikti dünde bugünde test yaptım ve hayali çizgileri gördüm hamilemiyim sizce

Eklentiler

• IMG_7667.webp
    IMG_7667.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_7666.webp
    IMG_7666.webp
    4 KB · Görüntüleme: 0
Back
X