yardımcı olurmusunuz lütfen?

esra_78

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
413
284
323
Arkadaşlar kızım ygs sınavına hazırlanıyor.Zaman yaklaştıkçada çok stres yapmaya başladı, son günlerde hiç birşey yemiyor, ders çalıştığı için gece çok geç yatıyor,ben anne olarak üzülüyorum Hem uykusuz hem aç bu şekilde giderse hasta olucak diye korkuyorum böyle dinçlik vericek halsizliğini,stresini azaltacak multivitamin almak istiyorum ne almalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz.konunun yeri belki burası değil ama daha aktif olduğu için yazdım lütfen bir müddet konuyu taşımayın.Cevap verenlere çok teşekkür ederim.

Bence öyle şeylere alıştırmak yerine çok sevdiği şeyleri yapın, ben mesela ygs zamanında çok fazla yerdim. İstediği şeyleri yapmaya çalışın, baktınız sevdiği şeyleri de yemiyor o zaman doktora danışıp vitamin alın.

mevsim meyveleri ve sebzeleri en iyi ilaç.hem niye aç bu çocuk.yapmayın siz izin vermeyin bari bu kadarına.kek vs sevdiği şeyleri ara ara odasına da götürdünüz mü bomba gibi olur.aman hasta olmasın.

Arkadaşlar kızım ygs sınavına hazırlanıyor.Zaman yaklaştıkçada çok stres yapmaya başladı, son günlerde hiç birşey yemiyor, ders çalıştığı için gece çok geç yatıyor,ben anne olarak üzülüyorum Hem uykusuz hem aç bu şekilde giderse hasta olucak diye korkuyorum böyle dinçlik vericek halsizliğini,stresini azaltacak multivitamin almak istiyorum ne almalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz.konunun yeri belki burası değil ama daha aktif olduğu için yazdım lütfen bir müddet konuyu taşımayın.Cevap verenlere çok teşekkür ederim.

işinize karışmak gibi olmasın ama
uzmanlar çocuklarda "vitamin eksikliği" teşhisi konulmadan bu tip ilaçlar almalarını doğru bulmuyor
sabah kahvaltıda yumurta+peynir+1 bardak süt + 1 dilim reçelli ekmek bütün gün enerji anlamında yetebilir bir çocuğa
bence kızınız için böyle bir teşhis yoksa meyve yedirerek vitamin aldırmaya çalışın

ama bu arada da çocuğunuzun bu kadar stres olmaması için neler yapabileceğinizi araştırın derim...

Ya bu kadar stres hic iyi degil. sinav yuzunden olduguna emin misiniz?
Belki başka derdi vardir?

Ah canlarım neler yapıyorum bir bilseniz ne seviyorsa ne istiyorsa ama iki lokma alınca bi mide bulantısı başliyor oda yeni yeni olmaya başladı en iyisimi doktora götüreyim .Kizımla arkadaş gibiyiz sürekli konuşuruz işte stres yapma, dünyanın sonu değil,olmadı seneye de girebilirsin diye ama elimde değil diyor

ilac almasin, ne geregi var.. beslenme duzeni saglayarak, bol meyve sebzeyle vitamin takviyyesi daha mantikli.. Allah kolaylik versin..

Ah canlarım neler yapıyorum bir bilseniz ne seviyorsa ne istiyorsa ama iki lokma alınca bi mide bulantısı başliyor oda yeni yeni olmaya başladı en iyisimi doktora götüreyim .Kizımla arkadaş gibiyiz sürekli konuşuruz işte stres yapma, dünyanın sonu değil,olmadı seneye de girebilirsin diye ama elimde değil diyor

canım inşallah atlatırsınız
çocuk küçükken yaramazlıkları falan zor zannediliyor, bana diyorlardı ki büyüsün sen o zaman gör
hakikaten problemler fiziksellikten çıkıp "psikoloji"ye geçince çok zor oluyor, insan ne yapacağını şaşırıyor
Allah kolaylık versin
doktor iyi fikir galiba Hoppa

Back
X