Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asilamami yaptırdın cnm keçiboynuzu özü kullanıyoruz biz muz kuruyemiş de iyi geliyormuş15.gun sonunda malesef adet oldum yine olmadi sorunumuz esimin sperm sayisinin düşük olmasi bunun icin kullandığınız bi kür vs varmi acaba
Asilama haziranda yaptirdm tutmadi gecen ay ovulasyon takibi yaptim 15.gun olmadim adet kana baktırdım 2.30 cikti deger evde gebelik testi yaptirmistim 4 kere hepsinde silik cikti ona guvendm ama sonuc hüsranAsilamami yaptırdın cnm keçiboynuzu özü kullanıyoruz biz muz kuruyemiş de iyi geliyormuş
Aktardan mi aldinizAsilama haziranda yaptirdm tutmadi gecen ay ovulasyon takibi yaptim 15.gun olmadim adet kana baktırdım 2.30 cikti deger evde gebelik testi yaptirmistim 4 kere hepsinde silik cikti ona guvendm ama sonuc hüsran
Anladım cnm Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah bnde 2 senedir istiyorum nasip olmadı henüzAsilama haziranda yaptirdm tutmadi gecen ay ovulasyon takibi yaptim 15.gun olmadim adet kana baktırdım 2.30 cikti deger evde gebelik testi yaptirmistim 4 kere hepsinde silik cikti ona guvendm ama sonuc hüsran
Evet aktardan almistm ama eczanede var görmüştümAktardan mi aldiniz
Bizimde oyle inanin denemedigim yol kalmadi bizimde takmamak elde degil psikolojik olarak çöküyor insanAnladım cnm Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah bnde 2 senedir istiyorum nasip olmadı henüz
Aynn Bnmde öyle test yapmak bile istemiyorum her ay umudum azalıyorBizimde oyle inanin denemedigim yol kalmadi bizimde takmamak elde degil psikolojik olarak çöküyor insan
Sorunun ne peki canım bnde polikistik over var esiminde biraz değerleri düşükBizimde oyle inanin denemedigim yol kalmadi bizimde takmamak elde degil psikolojik olarak çöküyor insan
Bende sorun yok rahim filmide cektirdim esimde sorun deger dusukSorunun ne peki canım bnde polikistik over var esiminde biraz değerleri düşük
Anladım cnm ilaç verdimi peki doktor bnm eşime vermediBende sorun yok rahim filmide cektirdim esimde sorun deger dusuk
En sondaki antibiyotik vermisti enfeksiyon oldugu icin onu kullandi tekAnladım cnm ilaç verdimi peki doktor bnm eşime vermedi
İnşallah güzel haberler alırsın cnmEn sondaki antibiyotik vermisti enfeksiyon oldugu icin onu kullandi tek