Gebeliğe Hazırlık Yardimci olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ales67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
1.655
1.051
83
32
15.gun sonunda malesef adet oldum yine olmadi sorunumuz esimin sperm sayisinin düşük olmasi bunun icin kullandığınız bi kür vs varmi acaba

Asilamami yaptırdın cnm keçiboynuzu özü kullanıyoruz biz muz kuruyemiş de iyi geliyormuş
Asilama haziranda yaptirdm tutmadi gecen ay ovulasyon takibi yaptim 15.gun olmadim adet kana baktırdım 2.30 cikti deger evde gebelik testi yaptirmistim 4 kere hepsinde silik cikti ona guvendm ama sonuc hüsran

Asilama haziranda yaptirdm tutmadi gecen ay ovulasyon takibi yaptim 15.gun olmadim adet kana baktırdım 2.30 cikti deger evde gebelik testi yaptirmistim 4 kere hepsinde silik cikti ona guvendm ama sonuc hüsran
Aktardan mi aldiniz

Anladım cnm Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah bnde 2 senedir istiyorum nasip olmadı henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…