Gebeliğe Hazırlık Yardimci olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ales67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
1.655
1.051
83
32
Merhaba ovulasyon takip ediyorum gene ama olmadi adete 9 gun kaldi ama 10.gun adete inanilmaz kasik agrisi ve bel ağrısı yaşıyorum hala devam ediyor neden kaynkli olabilir başına gelen varmi

Merhaba ovulasyon takip ediyorum gene ama olmadi adete 9 gun kaldi ama 10.gun adete inanilmaz kasik agrisi ve bel ağrısı yaşıyorum hala devam ediyor neden kaynkli olabilir başına gelen varmi
Her ay yumurtlama olmuyormuş. Belkı ondan görmediniz yumurtlama
Sıvı alımına dikkat ederek mi yaptınız?
Az damlattiniz mi ?
Her gün aynı saatte mi yaptiniz?

Adetiniz düzenli miydi ? Kaç günde bir adet oluyorsunuz

Konularimda ovulasyon var bu konudada görüştük sizle 😀eylulde gordum ama olmadi yine deniyorum goremedim yumurtlama 9 gun kaldi adete
O zaman yumurtlama görüyorsan sıkıntı yok demek . Belki geç yumurtlama görebilirsin yapmaya devam et bence

O zaman yumurtlama görüyorsan sıkıntı yok demek . Belki geç yumurtlama görebilirsin yapmaya devam et bence
Haziranda rahim flmi cekildi problem yok asilama yapildi tutmadi doktor 5 ay icinde hamile kalabilirsin demisti ama gene olmuyor olmuyor iste 9 gun kaldi adete daha gormem sanirim yumurtlama

Haziranda rahim flmi cekildi problem yok asilama yapildi tutmadi doktor 5 ay icinde hamile kalabilirsin demisti ama gene olmuyor olmuyor iste 9 gun kaldi adete daha gormem sanirim yumurtlama
Hikayeni hatırlamıyorum kusura bakma lütfen 🤗
Eşin test verdi mi ne kadardır deniyorsunuz yaşiniz kaç

Hikayeni hatırlamıyorum kusura bakma lütfen 🤗
Eşin test verdi mi ne kadardır deniyorsunuz yaşiniz kaç
29 surda 30 olcaz esimde verdi test onun degeri düşük cikmisti asilamada bundn kaynakli tutmamisti zaten ama bu sekilde hamile kalanlari da duydum ama bize nasip olmadi 2 senelik evliyiz ve ben tüp mide ameliyati oldum sirf cocuk sahibi olabilmek icin ama gene nasip olmadi ve gercekten yoruldum

29 surda 30 olcaz esimde verdi test onun degeri düşük cikmisti asilamada bundn kaynakli tutmamisti zaten ama bu sekilde hamile kalanlari da duydum ama bize nasip olmadi 2 senelik evliyiz ve ben tüp mide ameliyati oldum sirf cocuk sahibi olabilmek icin ama gene nasip olmadi ve gercekten yoruldum
2 sene öyle çok çok seneler değil öncelikle stresi azaltmak lazım benim de 2 buçuk sene oldu ben son marttan beri bıraktım stres yapmayı akışına bıraktım eşin takviye kullanıyor mu

Iste insan istiyor malesef keciboynuzu özü aldim onu kullaniyoruz kafamiza gore birsey kullanmak istemiyorum siz dogal yolla mi oldu

Back
X