Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ay yumurtlama olmuyormuş. Belkı ondan görmediniz yumurtlamaMerhaba ovulasyon takip ediyorum gene ama olmadi adete 9 gun kaldi ama 10.gun adete inanilmaz kasik agrisi ve bel ağrısı yaşıyorum hala devam ediyor neden kaynkli olabilir başına gelen varmi
Yok zaten yumurtamada gormedim sasirdim adete var yakin olunca belirliler başlıyor bende olcagima dair zaten artik umidim de yokÜşütmüş olabilirsiniz, gebelik belirtisi yaşamak için çok erken
Sizle daha once konusmustuk zaten bu konuyuHer ay yumurtlama olmuyormuş. Belkı ondan görmediniz yumurtlama
Sıvı alımına dikkat ederek mi yaptınız?
Az damlattiniz mi ?
Her gün aynı saatte mi yaptiniz?
Fark etmedim :)Sizle daha once konusmustuk zaten bu konuyu
Problem degilAdetiniz düzenli miydi ? Kaç günde bir adet oluyorsunuz
Önceden ovu yaptınız mıProblem degil23.25 arasi oluyor polikislik falan yok bende hersey tamam ama bebek olmuyor iste
Konularimda ovulasyon var bu konudada görüştük sizleÖnceden ovu yaptınız mı
O zaman yumurtlama görüyorsan sıkıntı yok demek . Belki geç yumurtlama görebilirsin yapmaya devam et benceKonularimda ovulasyon var bu konudada görüştük sizleeylulde gordum ama olmadi yine deniyorum goremedim yumurtlama 9 gun kaldi adete
Haziranda rahim flmi cekildi problem yok asilama yapildi tutmadi doktor 5 ay icinde hamile kalabilirsin demisti ama gene olmuyor olmuyor iste 9 gun kaldi adete daha gormem sanirim yumurtlamaO zaman yumurtlama görüyorsan sıkıntı yok demek . Belki geç yumurtlama görebilirsin yapmaya devam et bence
Hikayeni hatırlamıyorum kusura bakma lütfenHaziranda rahim flmi cekildi problem yok asilama yapildi tutmadi doktor 5 ay icinde hamile kalabilirsin demisti ama gene olmuyor olmuyor iste 9 gun kaldi adete daha gormem sanirim yumurtlama
29 surda 30 olcaz esimde verdi test onun degeri düşük cikmisti asilamada bundn kaynakli tutmamisti zaten ama bu sekilde hamile kalanlari da duydum ama bize nasip olmadi 2 senelik evliyiz ve ben tüp mide ameliyati oldum sirf cocuk sahibi olabilmek icin ama gene nasip olmadi ve gercekten yoruldumHikayeni hatırlamıyorum kusura bakma lütfen
Eşin test verdi mi ne kadardır deniyorsunuz yaşiniz kaç
2 sene öyle çok çok seneler değil öncelikle stresi azaltmak lazım benim de 2 buçuk sene oldu ben son marttan beri bıraktım stres yapmayı akışına bıraktım eşin takviye kullanıyor mu29 surda 30 olcaz esimde verdi test onun degeri düşük cikmisti asilamada bundn kaynakli tutmamisti zaten ama bu sekilde hamile kalanlari da duydum ama bize nasip olmadi 2 senelik evliyiz ve ben tüp mide ameliyati oldum sirf cocuk sahibi olabilmek icin ama gene nasip olmadi ve gercekten yoruldum