• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olurmusunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nazli_y
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende istanbul tüp bebek merkezinde oldum tedavimi.çok sükür ilk denememdi ve tuttu.10 tane yumurta verdim.6 si döllendi.3 transferim oldu.1 tane bebisim tutundu.darisi sizlerin basina arkadaslar...

bende konya eurofertilde yaptırdım allaha çok şükür bu sefer oldu benim 3cü denemem benimde şimdilik 1 tane görünüyo ama dr rum dediki belki bi tane daha ola bilirmiş 8 tane yumurta toplandı 7 si tuttu 4nü yerleştirdi allah tamamına erdirsin kucamıza almak nasip etsin isteyen herkeze versin kimseyi aratmasın çünkü ben :teytey:bu anı 10 sene bekledim senide tebrik ederim

Arkadaşlar tedaviniz hayırlı uğurlu olsun...
Hayat bende umutta tedavi oluyorum.Sanırım seninde embriyoların donduruldu 2 ay önce.Dondurulmuş için tedaviye başladın mı?Benim de doğum kontrol ilacım bugün bitti ve adet olmayı bekliyorum.1 kaç güne kadar bende dondurulmuş tedavisine başlıyacağım.
ne güzel demek umuttasın doktorun kim benim levent bey. evet canım 2 ay önce dondurdular 5 gün sonra transferim var daha senin işin çok bende kullandım doğum kontrol hapı adetimin 2.günü gittim bantlara ve ilaçlara başladım 13 gün oldu cuma gidicem eğer rahim istenilen kalınlığa gelmişse transfere geçilicek inş

bende istanbul tüp bebek merkezinde oldum tedavimi.çok sükür ilk denememdi ve tuttu.10 tane yumurta verdim.6 si döllendi.3 transferim oldu.1 tane bebisim tutundu.darisi sizlerin basina arkadaslar...
canım çok sevindim tebrik ederim darısı başımıza

bende konya eurofertilde yaptırdım allaha çok şükür bu sefer oldu benim 3cü denemem benimde şimdilik 1 tane görünüyo ama dr rum dediki belki bi tane daha ola bilirmiş 8 tane yumurta toplandı 7 si tuttu 4nü yerleştirdi allah tamamına erdirsin kucamıza almak nasip etsin isteyen herkeze versin kimseyi aratmasın çünkü ben :teytey:bu anı 10 sene bekledim senide tebrik ederim
senide tebrik ederim ne güzel hep mutlu haberler alıyoruz acısını doya doya çıkar 10 senenin

ne güzel demek umuttasın doktorun kim benim levent bey. evet canım 2 ay önce dondurdular 5 gün sonra transferim var daha senin işin çok bende kullandım doğum kontrol hapı adetimin 2.günü gittim bantlara ve ilaçlara başladım 13 gün oldu cuma gidicem eğer rahim istenilen kalınlığa gelmişse transfere geçilicek inş

Hayat benim dr. da levent bey.Doğum kontrol ilacı bittikten kaç gün sonra adet oldun?Birde sana ne ilacı verdiler?

Angela42 iyi dileklerin için saol Allahım hepimize güç versin

Hayat benim dr. da levent bey.Doğum kontrol ilacı bittikten kaç gün sonra adet oldun?Birde sana ne ilacı verdiler?
cnm normal adetimden 1 hafta önce oldum doğum kontrol hapındanmış..ben adetin 2.günü gittim bant verdi sanada verecektir bu bantlar 1 le baslıyo 4e kadar çıkıyo

ama çok zor yapıştırıyorum kenarlarından açılıyo bugün 4 tane yapıştırıcam ben tabi ben formülü buldum eczaneden ameliyat bandı aldım üzerine yapıştırdım rahat ettim bide 2tane hap verdi ama bunlar kişiye göre değişiyo canım sormak istediğin herşeyi sorabilirsin bu tedavi de 18 gün falan sürüyo

Back
X