• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olurmusunuz

babyhome

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2009
59
2
86
Ankara
arkadaşlar tüp bebek tedavisie başladım ve yumurtalarım pazartesi toplanacak size sorum transferden sonra hangi ilaç veya iğneyi ne kadar süreyle kullanıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim:)))))

canım transferden sonra igne olan arkadaşlar var ama ben kendimden örnek vereyim....ben mesela hep jel kullandım.....birde bant vardı 2 günde bir çıkartıp yenisini yapıştırıyordum.........yani doktoruna göre kişiye göre degişir igne ve ilaç bence..........Rabbim yardımcın olsun ve hayırlı haberler ver bize inşaallah............

öncelikle hayırlı olsun canım bende transferden sonra göbekten kan sulandırıcı iğne ve prognex düşmesini engellyici iğne kullanmıştım inş herşey yolunda gider canım vereliniortak

bende transferden sonra clexan göbekten igne.göbekten bant.5 günde bir degistiriyodum.prognex kalçadan igne.crinone jel günde 1 defa.coraspin.allah yardimcin olsun canim.

ben transferden sonra crinone jel sabah akşam,bant 4 günde bir değiştiriyordum,megadayn vitamin ve coraspirin kullandım.12. haftamdayım halada kullanıyorum bunları bant dışında

Back
X