• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olurmusunuz

acemiera

kan bağı mi? O da ne? ...
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
1.195
89
363
merhabalar bende erken yumurta yetmezliği var fsh 20 civarı doktorumuz tüp bebek demişti biz denemek istemedik son 3 aydır adet miktarım çok azaldı doktorum primolut-n verdi 14.gün başlayıp 10 gün kullanıyordum günde 1 tane fakat bu sefer hap bitmeden lekelenme şeklinde bazen kahverengi bazen de adet renginde kanamam başladı daha bir tane hapım vardı neden olmuş olabilir şimdiden teşekkür ederim

merhabalar bende erken yumurta yetmezliği var fsh 20 civarı doktorumuz tüp bebek demişti biz denemek istemedik son 3 aydır adet miktarım çok azaldı doktorum primolut-n verdi 14.gün başlayıp 10 gün kullanıyordum günde 1 tane fakat bu sefer hap bitmeden lekelenme şeklinde bazen kahverengi bazen de adet renginde kanamam başladı daha bir tane hapım vardı neden olmuş olabilir şimdiden teşekkür ederim

kaç yaşındasınız?? ben 18 yaşındayım ve en son tahlilde fsh'ım 136 çıktı :(( sizin gene iyi :)

32 yaşındayım canım..senin gerçekten yüksekmiş.birşey kullanıyormusun

evt kullanıyorum.3buçuk 4 senedir kullanıyorum.ilk başta desollet kullandım sonra diane35 e geçtim.bikaç ay önce kontrol için bıraktırdı doktor.3 ay ilaç almadım ve adet de olamadım.fsh'ım o ölçümde 136 çıktı işte.ilaç alırken 29a kadar gerilemişti :(

Merhab,

Yumurta rezervinizde ciddi bir azalma görülüyor.Hiç vakit kaybetmeden bir merkeze başvurun.
Saygılarımla

Back
X