yardımcı olurmusunuz?

red_angel85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
2
0
36
İstanbul
merhaba aranıza yeni katıldım bana yardımcı olursanız sevinirim 30 ekim de anormal şekilde adet oldum diğer adetlerime benzemiyordu 3 ekimde son buldu adetim ve yaklaşık 5-6 gündür adet olacakmısım gibi sancım oluyor arada bacaklarıma da vuruyor agrım ayrıca hafif mide bulantım göz kararmam tansiyonumda biraz yükselme ve inanılmaz bel ağrım var göğüslerim bu 5 -6 gün zaman zarfında şişior ama arada da normale dönüor dün de bir kaç damla açık pembe kanamam oldu ağrısız şekilde sizce hamilemiyim? umarım öyleyimdir :2:

Son düzenleme:
anlattıkların benim hamilelik belirtilerime çok benziyor. bence hamile olabilirsin.hemen bir eczaneye gidip test alıp yapmalısın .böylece için rahat eder. hamileysen umarım istediğin beklediğin bir hamileliktir.

anlattıkların benim hamilelik belirtilerime çok benziyor. bence hamile olabilirsin.hemen bir eczaneye gidip test alıp yapmalısın .böylece için rahat eder. hamileysen umarım istediğin beklediğin bir hamileliktir.

cevap verdiğin için tşk ederim pembe kanamam olmadan bi iki gün önce idrar tahlili yaptım evde negatif çıktı o yüzden sanırım bayram sonuna kadar beklicem kan için :5: tşk ederim güzel dileğin içinde

Back
X