yardımcı olurmusunuz?

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.567
11.484
498
Kızlar konu hayatımdaki önemli değer taşıyan bi dostulmla ilgili nasıl bi yol izleyeceğimizi bilmıyoruz yardımcı olursanız çok sevinicem:34:

Bu arkadaşım daha önce nişanlıydı ve nişanlısı sigortacıydı ona sağlık ve emeklilik sigortası yapmış onlayken.Sonra çocuk sahtekar çıktı kızla nişanlıyken başka biriyle sözlenme aşamasındayken öğrend herşeyi zor günler geçirdi atlattı.Yani anlayacağınız çocuk tam bi pislik
konumuza dönecek olursak geçenlerde arkadaşımı aramışlar eski çalıştığı sigorta şirketinden.p pislik buna tekrar sigorta yapmış(kendisi pirim alıyor sigorta yapınca)sahtekarlık yapmış yani.sonra iptal ettirmiş yine ve şirket yenilemesi için arıyor.
o pislik o sigorta şirketinde çalışmıyor başka bi kurumda şimdi.
Bunun bir cezası vs varmıdır,varsada ne yapmak gerekir?
sahte sigorta düzenledi sonuçta..yardımcı olurmusunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşınızın adına sigorta yapması, arkadaşınızın adına imza atması demektir...
Bunu da rahatlıkla kanıtlayabilirsiniz..
Cezası var tabi..Hem de epey ağır..

yani intikam zamanı.....

ne uğraşıyorsunuz arkadaşın yatsın kalksın şükretsin böyle bir pislikten kurtulduğu için bırakın kendi pisliğinde boğulsunnn....

bence yanlış düşünüyorsunuz..mesele intikam olmamalı..mesele benim adıma imza atarak sahte sigorta işlemi gerçekleştiren adam olmalı..ki böyle bir şey için sonuna kadar mücadele ederim..yani duygusal değil,tamamen hukuksal bir işlem takip edilmeli.ben olsam da peşine düşerdim.umarım planınızı gerçekleştirirsiniz.

bence yanlış düşünüyorsunuz..mesele intikam olmamalı..mesele benim adıma imza atarak sahte sigorta işlemi gerçekleştiren adam olmalı..ki böyle bir şey için sonuna kadar mücadele ederim..yani duygusal değil,tamamen hukuksal bir işlem takip edilmeli.ben olsam da peşine düşerdim.umarım planınızı gerçekleştirirsiniz.

Daha öncede nişanlıyken dava etmek için çok geçerli bir sebebi oldu biz üstlememize rağmen dava etmedi uğraşmak istemedi.aradan 2 yıl geçti kzın hayatında yeni biride var ama artık onunda canına tak etti.sahte sigorta düzenleyp utanmadan hala kızın üzerinden para kazanmaya çalışıyor

bu konuda tamamen haklısınız ama nişanlıykende o imzayı atmış bu arkadaşımız o zaman ses çıkartmamış eğer sahtelikten şikayetçiyse nişanlıykende yapabilmeliydi bunu gene peşine düşsün ama keşke sadece intikam için olmasaydı...

hımm ben senı hatırladım .eskı uyelıgını degıstırmısdın ama bu arkadasımın durumu dıye

actıgın konu senı durumun degıl mı :44: eskı uyelıgınde o konu duruyordu hala :44:

Back
X