- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
mrb arkadaşlar .konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim.şuan boşanma aşamasındayım.2.duruşmam olacak martta.çocuğum var 2 yaşında.çağrı üzerine korumam varken eşim içip babamların kapı önüne gelip baırıp çağırdı.bizde polisi aradık ve şikayetçi olduk.karakola gittik hep birlikte.tabi eşimide götürdüler çok alkollüydü gece vaktiydi.karakolda babama ve polislere saldırıp laflar söyledi.bir gece nezarete aldılar onu.bu sebepten dolayıda polisler mağdur olmak üzere babamla bende müşteki olak üzere dava açılmış eşim olacak şahsa.hakaret ve tehdit davası.davamız yarın.yalnız bu olay ağustos ta falan oldu.dava açılacağından haberim yoktu.olayın olduğu günden birkaç gün sonra ise 3 günlük hapis kararı çıkmış.beni aradı ağladı sızladı bende dilekçe verdim şikayetimi geri aldım.3 gün hapis yatmadı.daha sonrada bu hakaret tehdit davası açılmış.
benim sorum;
3 günlük hapisten kurtardım onu bu dilekçem hakaret tehdit davasını etkilermi.yoksa o ayrı birşeymi polislerin ifadesimi önemli.
ikinci sorumsa;
başka bir şehre taşınmayı düşünüyoruz.taşınsam çocuğu kaçırmışmı sayılıyorm.ayrıca eşim çocuğu görmek isterse polis memuruyla görmesini istiyorum tek vermek istemiyorum.eşim kapıya gelip çocuğu ver görüp getircem derse vermek zorundamıyım yoksa git memuru al gel deme şansım varmı?
son sorumsa evi terkettiğimde hiç bir eşyamı alamadım ne kıyafet ne çeyizimi.kilidide değiştirmiş.ben polisle gidip eşyalarımı toplayabilirmiyim.yoksa hırsız durumunamı düşerim.teşekkürler
benim sorum;
3 günlük hapisten kurtardım onu bu dilekçem hakaret tehdit davasını etkilermi.yoksa o ayrı birşeymi polislerin ifadesimi önemli.
ikinci sorumsa;
başka bir şehre taşınmayı düşünüyoruz.taşınsam çocuğu kaçırmışmı sayılıyorm.ayrıca eşim çocuğu görmek isterse polis memuruyla görmesini istiyorum tek vermek istemiyorum.eşim kapıya gelip çocuğu ver görüp getircem derse vermek zorundamıyım yoksa git memuru al gel deme şansım varmı?
son sorumsa evi terkettiğimde hiç bir eşyamı alamadım ne kıyafet ne çeyizimi.kilidide değiştirmiş.ben polisle gidip eşyalarımı toplayabilirmiyim.yoksa hırsız durumunamı düşerim.teşekkürler