Yardimci olurmusunuz

Busraamm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
6
0
1
42
slm ben yeni uye oldum.tup bebek hakkinda bilgi ararkan bu sayfaya denk geldim ins yardimci olursunuz.biz bir bucuk senedir bebek istiyoruz ama olmadi simdiye kadar.yurtdisinda yasiyorum.eylulde turkiyeye gelip tup bebek denemek istiyoruz,nette arastirinca birinin iyi dedigin digeri olumsuz konusuyor.sizin onerebileceginiz iyi bir doktor varmi bana? Beylikduzunde Selman Lacin diye bir doktor buldm,bileniniz varmi onu? Simdiden cevaplariniz icin tesekkurler

Medicana international da esı de ekinine dahil selman lacının. Cok arastırdım . Hastane ve dr ile gorusmem sonrası;
Cok fazla şikayet oldugunu
Bılgılendirme benım için cok önemli bu konuda cok ihmalkarlar
Embrıyolog olarak cook deneyımli bı kadrosu yok
Selman bey cok ümit vericci konusuyor bu cok hoş fakat sonuc ya negatıf olursa ? Bunada hazırlamalı
Hastaneyı cok sevmedım ki evıme cok yakın .
Ben ataşehir memorıal cem demirele gıdıyorum. Cok arastırdım . Makalelerını okudum vs. Kararım cem beyden yana oldu . Gercekcı en azından ekip ıyı en önemliside labaratuarı cok gelişmiş

Medicana international da esı de ekinine dahil selman lacının. Cok arastırdım . Hastane ve dr ile gorusmem sonrası;
Cok fazla şikayet oldugunu
Bılgılendirme benım için cok önemli bu konuda cok ihmalkarlar
Embrıyolog olarak cook deneyımli bı kadrosu yok
Selman bey cok ümit vericci konusuyor bu cok hoş fakat sonuc ya negatıf olursa ? Bunada hazırlamalı
Hastaneyı cok sevmedım ki evıme cok yakın .
Ben ataşehir memorıal cem demirele gıdıyorum. Cok arastırdım . Makalelerını okudum vs. Kararım cem beyden yana oldu . Gercekcı en azından ekip ıyı en önemliside labaratuarı cok gelişmiş

Back
X