Yardimci olurmusuz

Neden boyle hissediyorsun. Yani fiziksel olarak mi yoksa sosyal sebeplerden vs mi?

Fiziksel olarak değiştir kendini, giyim, saç kesimi, saç rengi vs.

Bak canım bildiğin konular vardır mutlaka o konularda daha da bilgi sahibi olmaya bak bu güvenini arttırır. ....

ben birçok kişisel gelişim okumuş bir insanım. 2 sene öncesine kadar da özgüvensiz bir insandım.
neden çünkü kendimi beğenmiyordum buna en büyük neden de dişlerimdi.
dişlerim inanılmaz korkunçtu gülüyorum şuan ama kimseyle sohbet etmek istemiyordum herkes dişlerime dikkat ettiğini düşünüyordum bu da benim özgüvenimi kırıyordu. sayısız kitap okudum ama dişlerime tel taktırana kadar da özgüvenimi kazanamadım.
özgüvenli insan kendini seven insandır bence. siz kendinizi seviyor musunuz?

Fizik

fiziken demişsiniz bir soruya. mesela beğenmiyorum dediğiniz ne özelliğiniz var?
olabilir zaman zaman birçok kişi bunu yapmıştır ve hayatının merkezine koydugu kişiler onun kendine olan güvenini kırmışlardır..

Ne bos insanlar nasil ozguvenle dolaniyor etrafta. Niye guvenmiyosun ki daha dogrusu neyine guvenmiyosun? Fiziksel mi konusma konusunda mi

Fiziksel olarak değiştir kendini, giyim, saç kesimi, saç rengi vs.
Saclarimi degistirdim genede atamadim

bunun için doktora gittiniz mi?
eğer fiziken beğenmediğiniz bir yeriniz varsa bunun özgüveni etkilediğini düşünüyorum. bir insan kendini sevip beğendikçe özgüveni oluyor.

Bak canım ben gayet normal yapıda bir insanım en azından şimdilik ama uc sene önce feci bir kaza geçirdim. Tekerlekli sandalye de hayatımı geçirmeye başladım çünkü yuruyemiyordum.......sen bir insanın tuvalete giderken bile birine muhtaç olduğunu düşünebiliyor musun......ben öyle yaşadım kemiklerim kırılmişti. ....ta ki o zamana kadar her şeyi otu boku kafama takiyordum. .hıc öz güvenim yoktu....yok saçim kotu.....tenim niye bu renk......burnum niye böyle. .... ..tekerlekli sandalye yede geçirdiğim üç ay da ..hiç ayakta durabildigim için sükretmek aklıma gelmediğini fark ettim...kendi kendime...kitap okumanın. ....ne olduğunu ........çünkü yazı bile yazamiyordum.....omuz kemiklerim kirilmisti....sonra zamanla her sey düzeldi....doktora soruyordum. .....doktor bey sekecek miyim......diye......bilmiyoruz diyordu.....ve bu genc kiz icin ne kadar kotu biliyor musunuz.......senin Azmine bağli dediler......sonunda ne oldu biliyor musun tüm fizik tedavilerimi ağlaya ağlaya yaptım çünkü kollarimi kaldiramiyordum......sonunda her uzvum düzeldi ha duzelmeseydi ne olacaktı. .....emin ol....neye sükretmek gerektiğini çok iyi öğrendim. .....gormeseydim ne olacak ti.......ha......duymasaydim........ne olacaktı azim.... azim.... azim.....işte on güveni yerine getirmenin tek yolu.....bir şeylerle uğraşıp hobi bulun. Ve her yönüyle iyi yapmaya çalışın. .....ve sükredin elinizdekine. ....

Cok gecmis olsun ilk evlendigim yil bende rahim agzi kanserine giden bir haastalikla ugrastim yasadiklarinizi az com anliyorum tek basina yuruyememnin ne demek oldugunida yinede sukur pes etmemk onemli tabi ama elimde degil yanlizlimtan cok bunaldim hic bir sosyal aktivite yok bebegim var tabi bunlar bahane degil ama imkanlarda belli birde hayatin gercekleri var biliyosunuz yinede soylediginiz herseyi kelimesiyle dikkate alucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…