yardımcı olursanız cok sevinirim-hamile miyim

metfa5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
7
0
36
Muğla
9 gündür adet görmedim.6 günümde test yaptım negatif cıktı.suan hic bebek düsünmüorum cok gerildim bana yardımcı olabilecek biri varsa cok sevinirim evliyim ama suan bebek düsünmüoruz esimle cok stresteyim yeniden test yapsam mı acaba

canım adet görmediysen test sonucun negatifse birkaç gün sonra testini tekrar yap ya da kan testi yaptır. eğer sonucun negatifse adet olmadıysan olmamanın bir sebebi vardır bir kadın doğum uzmanıyla görüş. bebek istemiyorsun ama korunduğun halde hamiş olduysan bundada vardır bir hikmet. Allah gönlüne göre ve hayırlısını versin.

tsk ederim cevap verdigin icin esim yanımda yok suan görevde istemedigim icin kendim yapmaya korkuorum aslında atama bekleyen bi ögretmenim yebi alım olursa insallah atamam olacak ve bide üstüne hamilelik esimden de ayrı kalcam bilemiorm kafam karma karısk faranjit ilacı kullandım esim muhtemeln ondandır dio ama yine de rahat deilim aldırmakta istemiorum hamileysem kendimi nasıl adapte edicem bu duruma bunda bilmiorm ama cevap verdigin icin tsk ederim

bende ay içerisinde ağrı kesici ilaç içince adetimde bir hafta aksama oluyor. İnşallah seninde o yüzden aksamıştır canım. zaten her kadın senede 1-2 kere adet aksaması yaşayabiliyormuş. dediğim gibi adein çok aksarsa kadın doğum doktoruna git. kist oluşmasın. şimdiden geçmiş olsun. :34:

Son düzenleme:
cok özr dilerim cevap vermenden cesaret alarak soruorum belirtileri tam olarak neler yani simdiden midem falan bulanır mı yada siskinlik aslında adete dair tüm belirtilerin var. bilemiorum yinede hamile olunca adet belirtileri de oluor mu cok cahil grdüm kendimi ama inan sorcagım kimse yok o yüzden

Son düzenleme:
canım adet belirtileri tıpkı hamilelik belirtilerine benzer hatta adet oldum sanıp wcye gidersin ama gelen giden olmaz.. ayırt etmek için adetin geçmesini beklemek gerekir ama senin adetinde geçmiş. büyük bir ihtimalle hamile değilsin ama eğer geç döllenme yaşadıysan idrar testinde geç sonuç verir. kesin sonucu kan testi verir. ama sen bir kaç gün daha bekle. baktınki gelen giden yok hemen doktora git.
hamilelik belirtileri
1- adetin gecikmesi
2- kasıklarda batma şeklinde düzensiz ağrı
3- gögüslerde şişlik hassasiyet ve ağrı
4- mide bulantısı
4- meme uçlarında koyulaşma
5- iştah artışı
6- sabah yataktan kalkmadan önce yapılan ateş ölçümünün yüksek çıkması(hamileyken genelde 36.8-9 veya 37.00den yüksek çıkar.)

canım benim bildiğim ya da şu an aklıma gelen belirtiler bunlar. istersen topikte hamilelik belirtileri bölümlerind bulabilirsin. ok. eğer cevap verebileceğim bir sorun olursa seve seve cevaplarım. kendine iyi bak.

tsk ederim cevapladıgın icin ama bgün yine test yaptım yine negatif cıktı ama gelen giden yok dedigin gibi bel agrım kasık agrım devam edior ama bakalım bi kac gün bekleyeyim olmasa dr. gideyim artık bakalım herkesin kalbine göre versin ama suan hic hazır degilim gebelige 3 yıldır evliyim herkes beklio ama esim de suan pek hazır deil görevinden dolayı hep yalnız kalıorum die huzursuz o yüzden umarım hazır oldugum zaman har anının tadını cıkara cıkara hamileligimi yasarım HAYIRLISIYLA TABİ UMARIM HERKESTe hazır oldg zaman yasasın cünkü hamilelikle itibaren o cocugun kisiligi gelismeye baslıo ve ben böle bi durumda ona haketmedigi hic bsey yasatmak istemiorm tsk ederim canım tekrardan ilgili halin icin

Back
X