Yardımcı olursanız çok sevinirim !

canım kalça çıkıklığı testi yaptırdınız mı acaba özelde bi ortopediye götürsen bakıyolar aslında

çok geçmiş olsun evlat çok zor biz onlar için yaşıyo çabalıyoruz gelecekleri hayatları güzel olsun diye

Çok teşekkür ederim kızlarım tedaviyle oldu tüplerimin kapalı olmasından tüp bebek tedavisi ile sahip oldum zor bir süreç geçirdim ve bu yüzden üstlerine çok titriyorum cerrahpasada bir çok doçent ve Prof var sevkli diyor ama cocuk fena gidip sevk alıcaz ne zamana randevu alırız Allah bilir o zamana kadar ne olur bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun

Buğlem'im 👣 Eslem'im

canım kalça çıkıklığı testi yaptırdınız mı acaba özelde bi ortopediye götürsen bakıyolar aslında

Bakıldı canm skolyoz polan bakıldı kam testleri yapıldı birşey olmadıgını söyledi okmeydanı eğitim araştırma hastanesi ama ben yinede araştırıyorum özel muayenane bakıyorum daha iyi ilgileniyorlar

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bakıldı canm skolyoz polan bakıldı kam testleri yapıldı birşey olmadıgını söyledi okmeydanı eğitim araştırma hastanesi ama ben yinede araştırıyorum özel muayenane bakıyorum daha iyi ilgileniyorlar

Buğlem'im 👣 Eslem'im

ikizlerde birisi geriden gidermiş mutlaka geçici bir durumdur inşallah tabi yinede tetikte olup araştırman iyi olur Allah yardımcınız olsun inşallah bişeyciği yoktur..

ikizlerde birisi geriden gidermiş mutlaka geçici bir durumdur inşallah tabi yinede tetikte olup araştırman iyi olur Allah yardımcınız olsun inşallah bişeyciği yoktur..

Kıyaslama yapmıyorum ama gözle görülür fark tedirgin ediyor yinede Allah razı olsun İnşallah ileride düzelebilecek birşeyde ve benimki sadece kuruntudur 😔

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Basmıyor ki canm bassa keske dizlerinden destekleyip vücuduma bastırıyorum dik dursun diye ama sanki ağrıyor bi yerleri huzursuz oluyo inşallah gecer ya çok üzülüyorum

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Kuzucuk inşallah düzelir doktorsitesi diye bir site var oraya üyelik ücretsiz soru sorabiliyorsunuz kızınızın fotograflarını ve şikayetlerini yazıp uzmanlara soruyorsunuz onlarda cevaplıyor isterseniz bir deneyin hem daha çok doktora ücretsiz olarak sorarsınız ve içiniz rahatlar :))

Kuzucuk inşallah düzelir doktorsitesi diye bir site var oraya üyelik ücretsiz soru sorabiliyorsunuz kızınızın fotograflarını ve şikayetlerini yazıp uzmanlara soruyorsunuz onlarda cevaplıyor isterseniz bir deneyin hem daha çok doktora ücretsiz olarak sorarsınız ve içiniz rahatlar :))

Tsk ederim ilgilendiğin için aklıma gelmemişti bu hemen yapıcam ☺️

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Sırtına yastık destek yapınca daha dik oturuyor sanki düşmemek içinmi kasıyor acaba ??

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404492654.879607.webp

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Tsk ederim cnm içiö rahatladı biraz ama gözlemlemeye devam edicem dr danda randevu alıcam yine gidicem bşr daha baksın 😃😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Ne demek rica ederim düzelecek inşallah siz yine baktırın içiniz iyice rahat eder:16:

Canim hic canını sıkma,eminim gecici birşey..bu tip oturma sekli olan arkadaslarimin cocuklari oldu ama duzeldiler hic sorun yasamadan.seniyi bi doktora git yine de icini rahatlatmak icin kesin çözüm:)kizlarin cok tatlilar masallah,Allah sana ve eşine bagislasin

Tsk ederim cnm içiö rahatladı biraz ama gözlemlemeye devam edicem dr danda randevu alıcam yine gidicem bşr daha baksın 😃😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

arkadaşım benimde küçük olan ikizlerden biri sürekli aynı tarafa yatıyordu kafası hafif yamuktu kendi çocuk doktorumuza götürdük film çekti ultrasona soktu çok şükür bir sorun çıkmadı ona ayriyeten kalsiyum toz verdi emdiği için bana da kalsiyum san-doz verdi kemiklerinin biraz daha gelişmesi için şuanda çok şükür iyi herşey düzeldi bu arada kulakla ilgili sorunumuz vardı bizi çocuk nörologuna gönderdiler bursa da özel muayenesi var(ben gittiğimde 250tl idi ) uludağ üniversitesinde görev yapıyor istersen telefonunu verebilirim

arkadaşım benimde küçük olan ikizlerden biri sürekli aynı tarafa yatıyordu kafası hafif yamuktu kendi çocuk doktorumuza götürdük film çekti ultrasona soktu çok şükür bir sorun çıkmadı ona ayriyeten kalsiyum toz verdi emdiği için bana da kalsiyum san-doz verdi kemiklerinin biraz daha gelişmesi için şuanda çok şükür iyi herşey düzeldi bu arada kulakla ilgili sorunumuz vardı bizi çocuk nörologuna gönderdiler bursa da özel muayenesi var(ben gittiğimde 250tl idi ) uludağ üniversitesinde görev yapıyor istersen telefonunu verebilirim

Canım ben istanbulda oturuyorum bana çok uzak orası ama tekrar götürücez bayramdan sonraya randevu aldım

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Canım ben istanbulda oturuyorum bana çok uzak orası ama tekrar götürücez bayramdan sonraya randevu aldım

Buğlem'im 👣 Eslem'im
allah acil şifalar versin bu arada allah yardımcınız olsun umarım hiç bir sorun çıkmaz hakikaten artık doktor lafı duymak istemiyorum bizi maddi ve manevi yıkıntıya uğrattılar allah doktorları başımızdan eksik etmesinler ama onların eline de düşürmesinnn

allah acil şifalar versin bu arada allah yardımcınız olsun umarım hiç bir sorun çıkmaz hakikaten artık doktor lafı duymak istemiyorum bizi maddi ve manevi yıkıntıya uğrattılar allah doktorları başımızdan eksik etmesinler ama onların eline de düşürmesinnn

Amin cnm amin çok tesekkür ederim saol rabbim evlatlarımızı korusun hastalık dert vermesin cnm saglık olsun yeterki baska bişey istemiyoruz

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Back
X