Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet babamı arayıp böyle demişler hamilelik durumu var mı diye sonra annemi sormuşlar ve kapatmışlarnasıl yani? aile hekimliği evebeyninizi arayıp kızınız hamile mi diye mi sordu?
Hayır çok önceden vermiştim ve negatifEğer bir iki gün önce verdiysen testi arıya bilirler pozitif se
Yanlış aranmış olabilir benceHayır çok önceden vermiştim ve negatif
Direk adımı vermişler o yüzden sormak istedim tekrar aramazlar herhalde dahaYanlış aranmış olabilir bence
Bende anlamadım ki umarım tekrar aramazlarEnteresanmış ne münasebetse![]()
Hayır kimse bilmiyor benden başka ve testi çok önce vermiştim özel hastanede verdim aile hekimliğinde değilArkadaş çevren biliyomuydu hiç test için kan verdiğini belki dalga felan geçmek ictemislerdir çünkü hiç bir yer aileni değil seni ararlardi sonuç için
Benimle görüşmek istemişler babam velisiyim diyince böyle demişler anlamadım korktum birazArkadaş çevren biliyomuydu hiç test için kan verdiğini belki dalga felan geçmek ictemislerdir çünkü hiç bir yer aileni değil seni ararlardi sonuç için
Merhaba yaşınız kaç ? Bende evlenmeden önce olmuştu annem telaslanmistiAile hekimliğinden kızınız hamile mi diye bi arama oldu daha önce böyle aranan var mı? Daha önce özelde hamilelik testi yaptırmıştım ailemin haberi yok onunla alakalı mı yoksa normal bir kontrol araması mı?
Benim daha önce bırakın test yapmayı kontrol dahi olmadığım halde aramışlardi yaşım ilerliyor diye şehir hangi şehir sizin belki aynı il bile olabilirMerhaba yaşınız kaç ? Bende evlenmeden önce olmuştu annem telaslanmisti25 yaş üzerini arıyorlarmis meğer. Arayıp kızmıştım
Bu nasıl bir rezilliktir. Hasta mahremiyeti mi yok? Gidin görüşün bu terbiyesizliği.Aile hekimliğinden kızınız hamile mi diye bi arama oldu daha önce böyle aranan var mı? Daha önce özelde hamilelik testi yaptırmıştım ailemin haberi yok onunla alakalı mı yoksa normal bir kontrol araması mı?
O ülkede testinizi kendiniz yapın. Rezilliğin bu kadarına pes diyorum bir de kendilerine hekim diyorlar.Hayır kimse bilmiyor benden başka ve testi çok önce vermiştim özel hastanede verdim aile hekimliğinde değil
Babamınmış demek ki onu aramışlar bende bilmiyorum kiİtibat numarası senin numaranmiydi