Yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻

yayayaben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2022
11
0
1
25
Aile hekimliğinden kızınız hamile mi diye bi arama oldu daha önce böyle aranan var mı? Daha önce özelde hamilelik testi yaptırmıştım ailemin haberi yok onunla alakalı mı yoksa normal bir kontrol araması mı?

Ne zaman test veridin ki ne zaman aradılar aileni

Eğer bir iki gün önce verdiysen testi arıya bilirler pozitif se

Arkadaş çevren biliyomuydu hiç test için kan verdiğini belki dalga felan geçmek ictemislerdir çünkü hiç bir yer aileni değil seni ararlardi sonuç için

Arkadaş çevren biliyomuydu hiç test için kan verdiğini belki dalga felan geçmek ictemislerdir çünkü hiç bir yer aileni değil seni ararlardi sonuç için
Hayır kimse bilmiyor benden başka ve testi çok önce vermiştim özel hastanede verdim aile hekimliğinde değil

İtibat numarası senin numaranmiydi

Aile hekimliğinden kızınız hamile mi diye bi arama oldu daha önce böyle aranan var mı? Daha önce özelde hamilelik testi yaptırmıştım ailemin haberi yok onunla alakalı mı yoksa normal bir kontrol araması mı?
Merhaba yaşınız kaç ? Bende evlenmeden önce olmuştu annem telaslanmisti 🤦‍♀️ 25 yaş üzerini arıyorlarmis meğer. Arayıp kızmıştım

Merhaba yaşınız kaç ? Bende evlenmeden önce olmuştu annem telaslanmisti 🤦‍♀️ 25 yaş üzerini arıyorlarmis meğer. Arayıp kızmıştım
Benim daha önce bırakın test yapmayı kontrol dahi olmadığım halde aramışlardi yaşım ilerliyor diye şehir hangi şehir sizin belki aynı il bile olabilir

Bu nasıl bir rezilliktir. Hasta mahremiyeti mi yok? Gidin görüşün bu terbiyesizliği.

Back
X