yardımcı olursanız sevinirim

longing_82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
11
0
86
Van
slm arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim son adet tarihim temmuzun 5 be doğum kontrol hapını yanlış kullandım o ay ayın 13ünden 30una kadar kullandım sonra bişile rhissedip bıraktım yani yaklaşık 2,5 3 hafta kullanmış oldum doğum kontrol hapını bebebğime bir zararı omuşmudur varmı böyle hamile kalan lütfen yardım edin:Saruboceq:

merhaba...benim görümcem hamile olduğunu bilmeden d.kontrol hapını ve mantar rahatsızlığıyla ilgili ilaçlar kullandı...düşük olur dedi doktoru...sakat olabilir dedi...ama şimdi çok şükür 10 aylık oğlumuz dişleri bile çıktı:))))yüreğini ferah tut..iyi bir doktora git bence...

inşallah benim bebeğimde sağlıklı sıhatli olur.ilk bebeğimin kalbi durmumuştu 2 aylık hamileyken o hamileliğimde herhangi bir ilaç veya d.kontrol hapı almamıştım allahım yardımcımız olur inşallah bu bebeği eşim de bende çok istiyoruz

arkadaşlar varmı başka buan benzer tanığı olan rica ederim bilgisi olan varsa cevap yazsın çok önemli benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…