Yardimci olursaniz sevinirimm :)

StrawberryFields

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
1
0
6
35
İzmir
Bir konu hakkinda sizlere danismak istiyorum. Erkek arkadasimla cinsel bir birliktelige karar verdik. Hersey iyiydi on sevisme gayet guzel gidiyordu. Birlesme anina geldiginde penis hafif iceri dogru giriyor fakat biraz daha ileri gidince vajinaya aciyla karisik bir agri giriyor sevgilim bunu anlayinca geri cekildi tabi. O bunu pek sorun etmiyor fakat ben pek mutlu degilim acikcasi ne yapmam gerekir. Kendimi kasiyor muyum korkuyor muyum bilemiyorum. Karisik duygular icindeyim. Lutfen yardim edin.

Bir konu hakkinda sizlere danismak istiyorum. Erkek arkadasimla cinsel bir birliktelige karar verdik. Hersey iyiydi on sevisme gayet guzel gidiyordu. Birlesme anina geldiginde penis hafif iceri dogru giriyor fakat biraz daha ileri gidince vajinaya aciyla karisik bir agri giriyor sevgilim bunu anlayinca geri cekildi tabi. O bunu pek sorun etmiyor fakat ben pek mutlu degilim acikcasi ne yapmam gerekir. Kendimi kasiyor muyum korkuyor muyum bilemiyorum. Karisik duygular icindeyim. Lutfen yardim edin.

Çok normal yaşadığın. İlk seferde öyle olur. Erkek arkadaşın da hazır olmadığını düşündüğünden zorlamamış demek ki. Belki de biraz daha beklemelisin. Belki gerçekten hazır değilsindir bilemiyorum. Ama gerçekten istiyorsan sanırım biraz zorlamaktan başka çare yok. Kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz.:31:

baya detay yazmışsın.. yani ilk ilişkiden kaynaklı olabilir.. vücudun hazır olmayabilir..

İlk zamanlarda olur öyle şeyler, doğal ama sürekli olursa bir doktora gidersin cinsel ilişkiye engel olacak bir durum mu var diye kontrol olursun.

Back
X