yardımcı olurusunuz silivri canta köy

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar lütfen konum biraz dursun

LÜLEBURGAZ SİLİVRİ CORLU CERKEZKÖYDE OTURANLAR

SİLİVRİ CANTA KÖY Ü BİLENLER

biliyosunuz arsa arastırıyorum uygun fiyatlı gecenlerde nette gezerken silivri canta köyü gördüm 25 bin ile 50 bin arası araziler var ama villla imarı sanırım nette öyle yazıyodu silivri de oturanlar varsa bilir oaralardan arsa almak istiyoruz ama emlakcılarada pek güven yok gecen burda okudum kadının kendi evini 13 bin alıp kiraya vermis ne sahtekarlar var yardımcı olursanız sevinirim

Sen nerede yasiuorsan oradan almayi tercih et bence bilemezsinki baska yerden alacagin arsa pirim yaparmi,toprak kaymasi varmi geliseme acikmi..biraz kumar gibi bilmesigin yerden almak

Sen nerede yasiuorsan oradan almayi tercih et bence bilemezsinki baska yerden alacagin arsa pirim yaparmi,toprak kaymasi varmi geliseme acikmi..biraz kumar gibi bilmesigin yerden almak
istanbulda yasamıyorum ama yakın sehir bide en uygun istanbul civarı orası yanii diger yerler patlamıs durumda 30 bine hic bi yerde arsa yok

Limoncu orayı bilmem ama evet Silivri taraflarında falan çok ucuza arsalar oluyor ve bunun ciddi bir piyasası var. Benim eski patronum tırıs tırıs oralarda arsa aranır alırdı. İyi araştır ama kazıklanma emlakçıdan yeni ağzı yanan biri olarak söyliyim dedim.

sendin dimi o gecenlerde konusu olan 13 500 :))) mevzusu

Silivride oturuyorum cnm 4 yıldır burdayım
Burda canta köyde bayağı gittim biliyorum canta köy bi kıy olduğu halde en en en az 15 emlakçı dükkanı var ve emlakcilar henüz kapıdan girmeden seni kaziklama peşine düşüyorlar öyle solim
Iş yerinde arsa alan arkadaşlar var ama hiç biri emlakçı tercih etmedi hep birebir mal sahibiyle satış yaptılar
Bide bildiğim kadarıyla fiyatta denize ve köye uzaklık , arazinin engebe durumu fiyatı artırıyo yeni yeni yapılamayacak başlayan bi yer ilk geldiğimizde bizde bakındık ama benim pek işime gelmedi çünkü arkadan önce eve ihtiyacım vardı
Eğer çantayı tercih etceksen 15 hatta 20 yıl o arsayı unut ki para etsin çok uzun soluklu bi yatırım...yoksa aldığın fiyatın biraz üstüne satarsın çok getirisi olmaz kısa vadede
Bence emlakçı dan alcaksan iki kete hatta yirmi kere düşün derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…