Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Yiğit ve Kayraya oy verdim ama Kayra ismi gelecek yıllarda merve ismi gibi çok yaygın olacağa benziyor o yüzden YiğitKıvanç ismi kulağa çok hoş geliyor ve çok yakışıklı oluyorlar benim önerim bu yanda :))
saol tatlımmm kayraa evett ck yaygın bı ısım olacakk eymen gibi :)) ama kıvanç benım pek hosuma gitmiyoo nedennse bı bebege yakıştıramıyorumyada kendı oglusuma yakıştırmıyorum 2.5 ayımızz var bakalım bulucaz artık bi isim :)
Evet herkeste var eymen,alya,kayra,miray aldı başını gidiyorMaşallah az kalmış ya
Ben yine bakarım isimlere değişik bir şey mi istiyorsun peki yani kimsede duyulmamış yada dini anlamı güzel falan? :)
değişik anlamı güzell kimsede duyulmamış dini bi isim hepsii yanii :)))))))
http://www.bebekisimlerierkek.com/ bu siteyi bulduum çok güzele benziyor bir göz at istersen :)) Aytunç ismi nasıl anlamı ay gibi güzel tunç gibi sağlam demekmiş:))
bi bakayımm canımm anlamı gğzelmiş onunda
İNşallah buluruz güzel bir isim :)))![]()
Bu isimler arasında kaldımm bi bakarmısınızz önerebılecegınız baska isimlerde olabilirr![]()
ınsallah canım bakıyorumm o siteyee ama hep gördugum ısımler yıne :)
Tüh o zaman yukardaki isimlerden seçersin yada umarım güzel fikirler gelir :)))
aynen şekerım saoll ilgilendıgın ıcın :) berktug çağan yiğit miraç artık böle eleye eleyee seçicez :)
aynen şekerım saoll ilgilendıgın ıcın :) berktug çağan yiğit miraç artık böle eleye eleyee seçicez :)
Ne demek ablacım rica ederiimBen berktuğu pek sevmedim ama diğer isimler çook güzell
Çağan ismini çok asil buluyorum. Yiğitle de kullanılabilir bence. İki isim sevmiyorsan Sadece tek isim de kullanabilirsin![]()
çağan benimde cok hsumaa gidiyoo evett :))) yiğit de ayrı bi güzell
İki isim yapabilirsin ya da tek de kullanabilirsin canım![]()