Yardımcısı olun lütfen

skdodkdkdkdk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2021
57
7
36
25
21 yaşındayım 11 Ekim'de adetim bitti. O günden beridir kasıklarda ağrı ve özel bölgemde yanma oluyor. Şuan onlar geçti biraz fakat ishal ve mide bulantısı kusma başladı. Bel ağrım da var. İdrar yolu iltihabı için acilde idrar tahlili yaptılar temiz çıktı. Böyle bişey yaşayan var mı sebebi ne olabilir. Allah rızası için yardımcı olun

Benim aklıma ilk enfeksiyon geldi ama temiz çıkmış kadın doğuma gidin bide onlar baksın

Hamile olmaktan mi korkuyosun :))

Vajinal enfeksiyon olabilir belirtileri çok benziyor. Vakit kaybetmeden kadın doğuma görünmekte fayda var

Yaşadınız mı peki daha önce
Evet canım yaşadım hsg çektirmiştim ondan enfeksiyon kaptım doktora gitmeyi geciktirdim bilemedim ilerlemişti bir hafta hastanede yattım. İnşallah değilsindir ama benziyor belirtilerin daha başında gibi ayaktan antibiyotikle atlatırsın inşallah öyleyse. Bende şiddetli kasık ağrısı, bel ağrısı, idrar yaparken ağrı yanma, ishal, mide bulantısı, kusma bide aşırı gaz vardı. Yüksek tansiyona falan sebep oldu geç kalmışım baya doktora gitmek için. Ağrıların hafiflese de bi görün mutlaka doktora

Bugün gidiyorum inşallah güzel şeyler çıkar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…