- 16 Ekim 2021
- 57
- 7
- 36
- 25
- Konu Sahibi skdodkdkdkdk
-
Hamile olmaktan mi korkuyosun :))21 yaşındayım 11 Ekim'de adetim bitti. O günden beridir kasıklarda ağrı ve özel bölgemde yanma oluyor. Şuan onlar geçti biraz fakat ishal ve mide bulantısı kusma başladı. Bel ağrım da var. İdrar yolu iltihabı için acilde idrar tahlili yaptılar temiz çıktı. Böyle bişey yaşayan var mı sebebi ne olabilir. Allah rızası için yardımcı olun
Neden böyle yaklaşımda bulunuyorsunuz. Evet korkuyorumHamile olmaktan mi korkuyosun :))
Yaşadınız mı peki daha önceVajinal enfeksiyon olabilir belirtileri çok benziyor. Vakit kaybetmeden kadın doğuma görünmekte fayda var
Evet canım yaşadım hsg çektirmiştim ondan enfeksiyon kaptım doktora gitmeyi geciktirdim bilemedim ilerlemişti bir hafta hastanede yattım. İnşallah değilsindir ama benziyor belirtilerin daha başında gibi ayaktan antibiyotikle atlatırsın inşallah öyleyse. Bende şiddetli kasık ağrısı, bel ağrısı, idrar yaparken ağrı yanma, ishal, mide bulantısı, kusma bide aşırı gaz vardı. Yüksek tansiyona falan sebep oldu geç kalmışım baya doktora gitmek için. Ağrıların hafiflese de bi görün mutlaka doktoraYaşadınız mı peki daha önce
Bugün gidiyorum inşallah güzel şeyler çıkar teşekkür ederimEvet canım yaşadım hsg çektirmiştim ondan enfeksiyon kaptım doktora gitmeyi geciktirdim bilemedim ilerlemişti bir hafta hastanede yattım. İnşallah değilsindir ama benziyor belirtilerin daha başında gibi ayaktan antibiyotikle atlatırsın inşallah öyleyse. Bende şiddetli kasık ağrısı, bel ağrısı, idrar yaparken ağrı yanma, ishal, mide bulantısı, kusma bide aşırı gaz vardı. Yüksek tansiyona falan sebep oldu geç kalmışım baya doktora gitmek için. Ağrıların hafiflese de bi görün mutlaka doktora
Hadi inşallah sorun çıkmaz sonucu haber verinBugün gidiyorum inşallah güzel şeyler çıkar teşekkür ederim
Sol yumurtalik büyük çıktı sebebine tahlilde bakacaklarHadi inşallah sorun çıkmaz sonucu haber verin
Neden böyle yaklaşımda bulunuyorsunuz. Evet korkuy
Nasil yaklasim ? Tahmin edip sordum sadece tanlis anlamissin.Hamile olmaktan mi korkuyosun :))
Çok geçmiş olsun kötü bişey çıkmaz inşallahSol yumurtalik büyük çıktı sebebine tahlilde bakacaklar
Üşütmeden dolayı yumurtalık ağrısi çekmişim. Genetik birazHadi inşallah sorun çıkmaz sonucu haber verin
İyi çok şükür sevindim enfeksiyon olmadığınaÜşütmeden dolayı yumurtalık ağrısi çekmişim. Genetik biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?