Yardımınız gerekıyor emın olmam lazım 3 soru

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Kızlar karnım ck kotu agrıyor emzırıyorum, majezık ıceblrmym baska bsı kesmıo agrımı.dr nın tekı her ılac kullanılablr dedı oburude sute gecer her ılacı ıcemezsn dedı.
2.sorum . Kucuk suslu kavanozlar aldım 6 adet bole suslu seyler doldurmak ıstıyorum. Drajeler aldm bonıbon yanı. 4 tanesı bos kaldı onlara ne doldurabılırım lutfen fkr vern?
3.sorum arabamız sıfır gecen yıkattık her tarafını cızmısler on kaputu bıcak gbı derın bıseyle arabada belkı yuzden fazla cızık var. Kım kım dusunduk buralarda tanıdık hc kmse yok. Neyse bı alt kattakı abıyle selamamız var. Camdan bakıodum hıcte normalde bakmam temızlık yapmstm, snra 4 tane genc 13. Yaslarnda felqan daha dgrusu cocuk, bırıde o abının oglu bızım arabanın yanındalar, orasını burasını ellıolar bı baktım cocugun tekı ıyoce yanasmıs yan tarafa cebınden bıse cıkartıyor o abının ogluda bızım camları kesıyo benı gordugu gıbı hemen cocuga bısı soledı, cebne koydu hemen uzaklastılar, ıstanbul kart yada kredı kartı gıbı bıseydı? Aksam ınıp sorucam dolaylı yoldan , bunun gbı bıseyle cızılebırmı kızlar?gebertırım o cocukları varya bole bsı yapıolarsa allah korkusu olmasa smdıde dırek evet onlar yapıo dıcem ama kesn emın olmak ıstıyorum , bana fıkır verırmısınız. Bukadar cızıkle satıcak olsak adam naptınız der kaskodan yaptırıcaz mecbur ama uzuluyorum ya sıfır araba al tek cızık olmasın gozun gıbı bak elalem oyuncak etsın

1. Ilac icmemelisin emziriyorsan tatlim, karin agrini balli süt vs gibi dogal seylerle iyilestirmen gerek, örnegin sicak birseyler karninin üstüne koyup yatman gerekir, yediklerine dikkat et vs. Sütden cocuga gecer ilaclar alerji vs yaparlar.

2. Kücük süslü taslar var ve deniz midyeleri satiyorlar bazi ev süs esyasi satilan magazalarda, ayrica mum´da olabilir, yakmana gerek yok sadece süs niyetine.

3. Hic ugrasma esin ugrassin, sen yüz göz olma, 13 yasinda olsada erkek cocuklar bunlar ne yapacaklari belli olmaz, sonra seni yalniz bulunca üstüne gelirler Allah korusun. Kiskaniyorlardir sifir araba oldugu icin, esine anlat gördüklerini o cözümüne baksin. Birde yenileseniz bile tekrar cizerler, yani hemende yenilemeyin derim ben, arabayi baska bir yere park etmekte olabilir, garaj kiralamakta olabilir bir cözüm.

Sadece 1. soruya cevap verebilirim, emziriyorsanız Parol ve Minoset gibi parasetamol içeren ağrı kesicilerden başka analjezik kullanmamalısınız. Majezik, emziren annelerde yeterli çalışma yapılmadığı için tavsiye edilen bir ilaç değil laktasyonda.

kavanoz sorusunada ben cevap verim:)
birine çifte kavrulmuş minik mnik küp lokumlar varya onlardan koyun rengarenk birinede beyaz leblebi koyun
sonnaaaaaaa diğerine çerezlik mısır koyun falan:))
kısacası kuruyemiş konulabilir

Kızlar karnım ck kotu agrıyor emzırıyorum, majezık ıceblrmym baska bsı kesmıo agrımı.dr nın tekı her ılac kullanılablr dedı oburude sute gecer her ılacı ıcemezsn dedı.
2.sorum . Kucuk suslu kavanozlar aldım 6 adet bole suslu seyler doldurmak ıstıyorum. Drajeler aldm bonıbon yanı. 4 tanesı bos kaldı onlara ne doldurabılırım lutfen fkr vern?
3.sorum arabamız sıfır gecen yıkattık her tarafını cızmısler on kaputu bıcak gbı derın bıseyle arabada belkı yuzden fazla cızık var. Kım kım dusunduk buralarda tanıdık hc kmse yok. Neyse bı alt kattakı abıyle selamamız var. Camdan bakıodum hıcte normalde bakmam temızlık yapmstm, snra 4 tane genc 13. Yaslarnda felqan daha dgrusu cocuk, bırıde o abının oglu bızım arabanın yanındalar, orasını burasını ellıolar bı baktım cocugun tekı ıyoce yanasmıs yan tarafa cebınden bıse cıkartıyor o abının ogluda bızım camları kesıyo benı gordugu gıbı hemen cocuga bısı soledı, cebne koydu hemen uzaklastılar, ıstanbul kart yada kredı kartı gıbı bıseydı? Aksam ınıp sorucam dolaylı yoldan , bunun gbı bıseyle cızılebırmı kızlar?gebertırım o cocukları varya bole bsı yapıolarsa allah korkusu olmasa smdıde dırek evet onlar yapıo dıcem ama kesn emın olmak ıstıyorum , bana fıkır verırmısınız. Bukadar cızıkle satıcak olsak adam naptınız der kaskodan yaptırıcaz mecbur ama uzuluyorum ya sıfır araba al tek cızık olmasın gozun gıbı bak elalem oyuncak etsın

1. benim doktorum gebelik ve emzirme sürecinde parol dışında ilaç kullanmamı asla tavsiye etmezdi,dayanabiliyorsanız dayanın derim ben,yan etkileri bebeklere geçebiliyor ve gelişimlerini olumsuz etkiliyor diğer ilaçlar.
2.oğlumun doğum gününde süslü kavanozlar hazırlayacaktım bende,araştırıyordum...
1.bonibon
2.jelibonlar
3.renkli badem şekerleri
4.bonbon meyveli şekerler
5.minik kurabiyeler
6.renkli şekerli leblebi veya lokumlar diye düşünüyorum.

3.kartla da çizilir elbette ama eğer derin bi çizikse cam veya bıçak gibi kesici bi aletle yapılmıştır muhakkak

Back
X