Yardımınız lazım hamile miyim

Selinn12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
11
5
16
28
Merhaba kızlarr

Son düzenleme:
Kızlar merhaba bir sorum olacak size. Adet oldum bitti üzerinden 12 gün geçti ve ben tekrar adet oldum 2-3 gün sürdü. Üstünden 15 gün geçti baş dönmelerim çok fazla arada çok küçük kasıklarıma kramp girer gibi oluyor çok küçük. Sizce hamile olma ihtimalim var mı? Bu durumu yaşayan var mı hiç?

değilsin canım
Herkese hayırlı geceler size bir sorum olucak arkadaşlar adetime 5 gün var 2 gündür kahve rengi akıntım oldu bugünde 2 damla kadar pembe leke gibi oldu ilk adet olcam sandim ped koydum ama 3 saat filan geçti daha hiç bir kanamam adetim yok sadece 2 damla kadar pembemsi leke var sizce hamile olabilirmiyim.

Yerleşme kanaması olabilir. Adet gecikmesi yaşarsanız test yapın bence

Evet yerlesme olabilir test yappppp

En son 12 Ekim'de adetiniz 7 gün gecikmiş. Şu an bu tarihten yana 14 gün geçmiş. Hangi gün tekrar adet oldunuz bilmiyorum ama şu an adetinize 5 gün var. Yani 19 günde bir mi oluyor adetiniz? En son adet olduğunuz tarihe normal adet gününüzü ekleyin. Gecikmeyi saymıyorsunuz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…