Yardımınıza çok ihtiyacım var en azından son şansımı kalbimin sesiyle kullanmak için

SorunluyumSorunlu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2008
859
3
31
Merhaba Kızlar yardımınıza çok ihtiyacım var.Son kez şansımı denerken yanımda olabilecekseniz ya burdan yada özelden msj atarmısınız.Konu erkek arkadaşım ile ilgili.
Ya herşey son bulacak yada sevgimi yıkmak isteyenlerin üstesinden gelicem.Yardımınızla olur belki...Cevaplarınız olumlu da olsa olumsuzda olsa çok teşekkür ederim.

4 yıllık ilişkim ailesi yüzünden bitti,ailesinin sözünden çıkamıyor ve bu aralar biraz rahatsızlıkları ve özellikle annesinin bu konuyu koz olarak kullandığını düşünüyorum.Yapmak istediğim bazı şeyler var ve yardımınız olabilir diye düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı konu için başka bir konu açmaya neden gerek duydunuz anlamadım. Lütfen eski konunuzdan devam edin.

evet katılıyorum kuzuma.
eski konunuzdaki yazınız hakkındaki yorumlar için ordan yardım için burdan devam edin lütfen.

Son düzenleme:
sen gibi sorun yaşayanlar..yani ailesinin lafından çıkmayan erkekler..çok uzun yıllar berabermişsiniz ama üzülüreke söylüyorum kii bu işin sonu evlilik bile olsa sen çok acı çekersin..her zaman oğlunun gözünün içine bakacak bir kadın..yada her adımında ailesinin lafına bakan biri..ne kadar mutlu edicek seni..bence ailesi yüzünden değil de ,erkek arkadaşının bireysel olarak düşünemeyişinden dolayı sorunlar yaşamışsınız..biz birlikte olduğumuz o son insanı,hayatımızı en mutlu yapacak insan olaraka görüyoruz..ama doğru düşünce bu değil..hakkında hayırlısı olur inaşşah...

sen gibi sorun yaşayanlar..yani ailesinin lafından çıkmayan erkekler..çok uzun yıllar berabermişsiniz ama üzülüreke söylüyorum kii bu işin sonu evlilik bile olsa sen çok acı çekersin..her zaman oğlunun gözünün içine bakacak bir kadın..yada her adımında ailesinin lafına bakan biri..ne kadar mutlu edicek seni..bence ailesi yüzünden değil de ,erkek arkadaşının bireysel olarak düşünemeyişinden dolayı sorunlar yaşamışsınız..biz birlikte olduğumuz o son insanı,hayatımızı en mutlu yapacak insan olaraka görüyoruz..ama doğru düşünce bu değil..hakkında hayırlısı olur inaşşah...

ilişkide cesaretli olan bendim evet,o ise ailesinin sözünden çıkamadı ve gitti buna da evet ama çok zor şeyleri aştık beraber ve annesi var ya annesi allem etti kullem etti ayırdı işte.çok kızıyorum kendime hiç muhatap bile olmasaydım onlarla diye ama işte.o yüzden insan doğruyu yada yanlışı seçer,kendi seçtiği içinde katlanır.seviyorum ama doğru kişi ama değil yaşanmadan bilinmez.

Eğer ki bu insanı gerçekten sewiyorsanız mücadelenize dewam edeceksiniz . Ayrıca ; şunu unutmayın ki ewlenince sadece sewdiğiniz kişi ile değil , ailesi ile de ewleniyorsunuz . Bu yüzden ailesiyle de iletişiminize de dikkat etmeniz gereken bazı hassas noktalar war . Çünkü bu iletişim ya da iletişimsizlik , sizin we eşinizin / eşiniz olacak adayında iletişimini etkiler .
Her hatayı da karşı tarafta aramamak biraz da öz eleştiri yapmaknız gerekli . Mesela siz şu anda arkadaşınızla küsmek yerine , bir çiçek alarak , onun annesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunabilirdiniz .
Böyle bir dawranış , hem sewdiğinizin hem de onun ailesinin size karşı olan davranışlarını olumlu yönde değiştirebilirdi diye düşünmekteyim

ya canım böyle durumlarda ne oluyor biliyomusun, kadın, diğer kadınla(kaynana) bi iktidar mücadelesine giriyor, kadın kadına bi maç gibi, kaynanan istemedikçe nişanlını çok sevdiğini düşünebilirsin, ayrılarak onları mutlu etmicem diye düşünebilirsin, ama bunlar bi yanılsama, eğer birbirinizi gerçekten sevseydiniz ayrılmazdınız zaten. Bi kendini tart ben gerçekten seviyormuyum yoksa onun ailesine olan hırsımdanmı nişanlımı geri istiyorum diye bi emin ol kendinden
böyle bi mücadeleye girip kendini yorma bence, kendi aklı fikri olan, dökme akıl kullanmayan normal bi adam bul kendine
evlensenizde bu sorunlar bitmeyecek, herkes mutsuz olcak ne gerek var

yani şimdi bizim yardımımız derken, onun ailesine yapacaklarınız derken tanıdığımız nefesi kuvvetli bir büyücü olup olmadığını mı soruyorsunuz.

asıl konu onun cesaretsizliği.ailesine olan düşkünlüğü ve karşılarında duramayışı.en azından bu konuda bana fikir verebilirsiniz hepiniz.yada bilmiyorum başka ne olabilir.

ailesine karşı sizi savunmasını sağlamak için o adamın göğsünün içine bir yürek koymamız lazım

bunu burdan nasıl yapabiliriz kafa yormak lazımCADIARZU

sizin onun hayatınızdaki önemine vurgu yapılabilirCADIARZU

sizden ailesine zarar gelmeyeceği,onları sevip sayacağınızı kafasına yerleştirmiş olması gerekguclubacismile

ama bunlar yapılsa bile ileride sevdiğiniz adamın içinden anne fedaisi bir genç yine çıkabilir ve sizi yine yok sayabilir. buna hazır mısınız?
sengözlerimebaksanab

kızlar durum şöyle

ayrı şehirlerdeyiz,ailesine kin duymuyorum ama kırgınım biraz.kendime sordum ve soruyorum evet seviyorum.sevmesem aynı şehirde bile olmadığım biri için bile neden uğrayaşayım?görmem bidaha derim karşılaşma olasılığımda yok derim.çok şey paylaştık çok ağladık beraber.ama o hep aile dizi dibinde yetişmiş bir erkek.ben ise bayan olmama rağmen daha cesaretliyim ve daha güçlüyüm.peşinden gittiğim benim ona olan sevgim ve benim ona olan inancım.yaşamadan ilerisini bilemem.askere gideceği zaman ben onun yaşadığı şehire gittim ve birkaç gün orda kaldım.çok söyledim ona olmaz ben arkadasımda kalayım ailen yanlış düşünür dedim ama askere gitme stresi,ayrılık üzüntüsü,ailesi ile tanıştırma heyecanı ve beni kimseye emanet etmek istememe gözünün önünde olmam duygusu içinde ikna etti.kıramadım işte askere gidiyor diye ve başıma gelecek olanı bile bile evet dedim ona.orası ufak bi yer herkes bize sevgimize imrenerek baktı.aileside bana gayet çok iyiydi.ama sonra ben oraya gitmişim diye laf ettiler.aramızdaki tartışmaları fazla duygusal olduğundan hemen ailesine yansıttığından anlaşamıyoruz biz gibilerden düşündüler.kavgayı sevmeyen biri erkek arkadasım ve ailesine çok düşkün.ayrıca hastalık konusunda çok büyük zaafı var.son günlerde de askerden gelişi işsiz oluşu.bizim konumuz.sonra ailesi.annesinin kaprisi.babasının hasta olması,annesinin hastalığı.annesi kimbilir neler dedi ise kararı ayrılık oldu.çok ağır laflarlar bitti.çok şaşırdım.bundan 3gün önce arkadaşımla faceden bir profil açtık onuda ekledik.havadan sudan konusurken konu aşka geldi.4yıllık bir ilişkim vardı çok şey paylaştık ama bitti dedi.aaa neden anlatsana sen baya hikaye var gibi geyiğe vurdum olayı.anlatsam sana çok hikaye çıkar ama gelip geçici şeyler yaşamadık biz.hem özelimdi o benim sana neden anlatayım seni tanımıyorum bile dedi.ardından face inde paylaştığı bir videonun üzerinde yorum yapmış.unutulmuyor,unutulamıyor diye.bende o tanımadığı kız olarak yorum yaptım.yaa öldümü yoksa diye yazdım.Allah korusun neden öyle diyosun yazmış.klipte mezar falan olduğundan ne biliyim mezar falan gördüm ondan yazdım dedim.ben onu mezara değil kalbime gömdüm dedi.o tartışarak ayrılmaya ya hiç bahsetmez birine ilişkisinden yada kötüler kendince diye düşünürken böyle şeyler yazdı.kafası çok karışık eminim bundan.ama şimdi ben onu arasam anlatsam benim anlattıklarım hep anlattığım şeyler.ona başka birilerinin yol göstermesi cesaret vermesi lazım.aslında mantıklı biridir gerçekten.askerde yazdığı defteri vermişti.orda yazmış sevdiğini konusmadığımızda ayrı olduğumuzda merak edişini ama ailesinden dolayı ya olmazsa diye yazmış.bana kötü davranıp soğutmak nefret etmek istedi aklınca o kadar kötü laf kullandı ama tanımadığı o kıza yazdıklarından sonra düşüncelerim daha da netleşti.ben istanbul kızıyım onlar kasabada.ailesinin aklında ön yargı var.kavga etmemek için ağzını 1 açar 2 açar 3.de susar hastalık mevzuları çıkıyor diye.durum böyle işte kızlar özetle.

aklımdan neler geçmedi...izmirde olan kk üyelerinden yardım mı istesem diye mi düşünmedim.size herşeyi anlatıyım face inden ona yazarmısınız diye mi sorayım mı sizlere diye mi düşünmedim.sevgimin peşinden gitmek istiyorum ve işte böyle çıkmazdayım.evet bu ilişkide sabreden ödün veren uğraşan bendim ama sevgim için sevdiğim insan için uğraşıyorum.bunu yapmadığım an zaten sevgim bitmiş demektir.:asigim:

[B]sorun ne neden ayrildiniz ve sevdiginiz kisiyle ne zamandir konusmuyorsunuz yani ailesi yüzünden anladim ama ne olduda tartistiniz fikir vermem icin bunu aciklaman gerekli[/B]

annecil bir erkekle uğraşmak cok zor...

yeni okumaya başlıyana facan cocuk gibidirkafamçokkarıştı

hep kendinden ödün verirsin
hep verent araf sen olursun
gerci yine öylesin. ve öyle olmayıda yeğliyorsun

ailesi yüzünden işte.hastalıkları oldu son günlerde.ayrılmadan 2gün önce çok şey konuştuk çok güzel kapadık telefonu.ertesi gün sadece bi msj attı işim var die.sonraki gün ise tepki vermedi.sonra kızdım bende bitsin falan dedi.baya bi konustuk telde.bitsin bitmesin derken 2gün içinde bitirdik öyle.1ay önce izmirdeydim.yanyana konustuk.bitirmek için görüşmüştük ama oda bende bitiremedik.bitsin istemedik.ama sonra hastalıklar annesinin kaprisleri bende gergindim.sonuç telde hüsran...2hafta bitti ayrılalı.en son bende ona telde hiçbişeyi aslında hak etmediğini ama onu sevdiğimi söyledim.herşeyi bildiğini söyledi.kötü davranmadı.kaldı öyle.

ailesi mi annesi mi?

izmire gitsen ben geldim desen gelir mi yanına sence?

bi yandan konunu anlamaya diğer yandan olası çözümler üretmeye çalışıyorum ama konuna tam vakıf olamadım bi türlü kusura bakmaakannehir

ailesi mi annesi mi?

izmire gitsen ben geldim desen gelir mi yanına sence?

bi yandan konunu anlamaya diğer yandan olası çözümler üretmeye çalışıyorum ama konuna tam vakıf olamadım bi türlü kusura bakmaakannehir

benim de anladığım kadarıyla en çok etkiyi annesi yapıyor.zaten annesi kabullense babasınada etki etmezmi?kabullenmediği gibi onada etki ediyordur.mesela ben ailesiyle tanıştıktan sonra erkek arkadasımın kankası ve annesi allah kavustursuna gitmişler ailesine(askere gitti erkek arkadasım diye)babası kızı beğendik kısmetse olucak demiş.annesi ne dedi dedim bişey demedi dedi.izne geldiğinde amcaları falan bi ortam oluşmuş.babası demiş askerliği bitir ben herşeyini yapıcam,amcası bunlar birbirlerini seviyorlar karşı çıkan olursa beni bulur karsısında demiş.annesi kısmet demiş(ben hiç ters düşünmemiştim ama şimdiler de diyorum o ortamda biri karşı çıktı ki amcası öyle dedi.durduk yere söylencek bi laf değil)erkek arkadasımla tanısmadan önce bankada çalışıyordum.arkadaslarımızla bir eğlence videomuz vardı.gizlim saklım yada utancağım bişey olmadığından onada göndermiştim resimlerimle.bir ara annesinin mi ablasının mı ne onu gördüğünü söyledi bilgisayardan.aramızda da konustuk,iyide dedim bunu en iyi bilen sensin dedim nasıl olduğumu biliyosun dedim.kapandı konu ama sonralarda hep aile konusunu bundan öne sürdü.gördüler kızdılar gibilerden.ben nekadar iyi saf temiz olursam olayım.basma kalıp düşünceler içindeler.(istanbul kızı diye bakıyorlar,askere giderken geldi kaldı diye bakıyorlar ama oğlumuzu yarı yolda bırakmadı yanında oldu demiyorlar,belki oraya ayak uyduramayacağımı düşünüyorlar,diğer bir düşüncemde istanbula gelip kız alma masrafını istemiyorlar)ama tek bişey var,erkek arkadasımın kafasından bu sorunları atıp sirkelenip ayakta durması ailesine de kararlı olduğunu göstermesi lazım ki onlarında kafalarındakiler değişsin.önceleri konusurduk ben ona anlatırdım tamam derdi doğru haklısın ama annesi nasıl bir yol izlediyse söylediklerim konustuklarımın etkisi son zamanlarda aza indi.sonra gerginlik ve ayrılık.bugüne kadar her gidişimde risk alarak gitim.karsına çıksam orda tabiki beni görünce herşeyi silip atar kafasından ama önemli olan o anlık değil.bu güne kadar olan herşeyi kafasında ölçmeyi becermesi gerek...

Back
X