Yardiminiza ihtiyacim var bayanlar lutfen yardim edin !!!... Hamile olabilir miyimi?

mavimorfo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
22
9
36
41
Merhabalar benim adetim 7 gun gecti adetim 4 gün gectiginde kan testi yaptirdim negatif cikti.adetime birkac gun kala sancilarim basladi.hala ara ara bel ve kasık sancilarim oluyor ama adet olmuyorum.buarada bebek istedigimiz icin tahmini yumurtlama gunlerinde esimle birlikte olmustuk ve yumurtlama günlerim ayın 15 ile 21 i arasindaydi 28 inde bende bir gun suren hafif bir kanama oldu implasyon kanaması olabilir diye düşünmüştüm.Ama iste test negatif cikinca cok uzuldum fakat hala adet olmayinca da kafam karisti iste bir umut..

4.gunde testte cikmayabilir early test degilse madem 7 gun gecikti tekrar test yapin

Çok Tesekkurederim bu kadar cabuk cevap verilmesini beklemiyordum.benimde okuduklarima gore bazen cikmaya biliyormuş kan testinde bile ama iste bilmiyorum yeniden yaptirmaya korkuyorum.kantestinde negatif cikip hamile olan birini duydunuz mu siz cevrenizde ?

Ya acaba geç döllenme olabilirmi benim bı yakınımin kan testinde çıkmadı iki hafta sonra tekrar kanda bakıldı ve hamile çıktı.dr lar geç döllenme dediler

Kan testi kesindir hamile degilsiniz

Tesekkurederim bu kadar kisa surede cebap verdiginiz icin haklisiniz belki ama umut iste 8 aydir ugrasiyoruz esimle olmasini cok istiyorum belki o yuzden adet olmadikca umudum yitmiyor iste.ilk kez bu kadar gecikti bide ara kanama bunlar umutlandiriyor beni ama biliyorum fazla umutlanmamaliyim.

Ay kusura bakma ne olur kan testi yazdigini fark etmemisim idrar testi yaptin zannettim
Ama korkutmak gibi olmasin ben bi hamileligimde kan testi yaptirdigimda negatif cikti , israrla hamileyim demistim cunku vucudumun verdigi tepkilerden anlayabiloyorum ben hamile kaldigimi
Cok cabuk belli ediyo kendini bende , 1 hafta sonra tekrar yaptirdigimizda hamileydim ama 10 hafta tutunabildi kalbi cok yavasti zaten durdu bebisimin
Allah gonlunuze gore versin , ben kaybimdan 8 ay sonra hamile kaldim ve saglikli dogdu kizim , darisi basiniza

Ya acaba geç döllenme olabilirmi benim bı yakınımin kan testinde çıkmadı iki hafta sonra tekrar kanda bakıldı ve hamile çıktı.dr lar geç döllenme dediler

Aayyy insallah ne guzel seyler bu soylediklerim moral veriyosun cok tesekkurederim umarim soyledigin gibidir.ben simdi biraz korkuyorum biraz daha bekleyim test yaptirdigimda veya adet olursam sizlerle paylasacagim sonucu

Allah bagislasin kizinizi korktum simdi insallah ben oyle birsey yasamam sizede cok cok geckos olsun çok zordur ama neyseki siz kavusmusunuz kiziniza darisi tum isteyenlerin başina

Allah bagislasin kizinizi korktum simdi insallah ben oyle birsey yasamam sizede cok cok geckos olsun çok zordur ama neyseki siz kavusmusunuz kiziniza darisi tum isteyenlerin başina
Amin Allah herkesin gonlune gore versin , yok korkmayin zaten herkeste farklidir bu durumlar , insallah saglikli bir hamilelik yasarsiniz

Canim tavsiyem şu bir hafta bekle tekrar kan testi yaptir eğer çıkmazsa doktora görün..hemen gitme bence 1 hafta kesin bı bekle..Hiç belli olmaz ins hayırlı haberlerini aliriz.eger negatifsede üzülme olur inş strestende olmuyor biraz

Çok tesekkurederim canim beklicem bir hafta tamam insallah guzel haberler veririm sizlere biliyorum canim stres olmamaliyim ama elimde degil dedigin gibi yapmaya calisacagim.

Benim tam adet günümde belli olmuştu .insallah en kisa ve hayirli zamanda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…