Gebeliğe Hazırlık Yardımınıza ihtiyacım var 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevm57

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
2.793
4.000
83
Hanımlar sabah infertilite bölümüne randevum vardı bugun regl gunumdu sabah biraz lekelenmem oldu 2 3 gundur erken ve normal gebelik testleri yaptim hep negatifti doktor sordugunda bugun regl gunum sabah lekelenmem oldu dedim tamam dedi bana klomen yazdi yarin icmeye basla haftaya cuma gel dedi ama hla gelen giden yok bende sanirim regl olmadim daha 🤔🤔 sizce yarin doktora gitmeli miyim yoksa kendim regl olduktan sonraki gun icmeye baslayip 5 gun sonra kontrole mi gitmeliyim🤔🤔

Usg ile muayene etmedi mi?

Hayir direk klomen yazdi 🤔
Ay belki kist var bi şey var. Rahim kalınlığı folikül sayısi bakmadan ilaç mı verdi? 🤦🏻‍♀️ inanılmaz. 🤦🏻‍♀️ Bence baska bir doktora gidin. Klomen de reglin 5. Günu filan baslanır hatta.

Ay belki kist var bi şey var. Rahim kalınlığı folikül sayısi bakmadan ilaç mı verdi? 🤦🏻‍♀️ inanılmaz. 🤦🏻‍♀️ Bence baska bir doktora gidin. Klomen de reglin 5. Günu filan baslanır hatta.
Yani daha onceden gitmistim butun tahlillerime falan bakildi gecen ay rahim filmi cekildi ona bakti ama bugun ekstra bisey yapilmadi 🤷‍♀️ tedirgin oldum bende bugun daha regl olmadan yarin klomene baslatmasi bende reglin 3. Gunu baslanildigini duymustum bide

Yani daha onceden gitmistim butun tahlillerime falan bakildi gecen ay rahim filmi cekildi ona bakti ama bugun ekstra bisey yapilmadi 🤷‍♀️ tedirgin oldum bende bugun daha regl olmadan yarin klomene baslatmasi bende reglin 3. Gunu baslanildigini duymustum bide
Tamam bütün tetkikleriniz yapılmış işte..bugünde değerlendirmiş ona göre ilaç başlatmıştır..siz doktorunuz ne diyorsa onu yapin

Back
X