• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var fikirleriniz benim için önemli

Belediyelerin açtığı halk eğitim merkezleri var, ücretsiz...

ıngilizce eğitiminden tutun,hobilere kadar bir çok alanda kurs veriyorlar.

Oralara katılırsanız en azından bir çevre edinme şansınız olabilir.

Yaz aylarında da en azından bir kaç kurs olması lazım diye biliyorum...

ıstanbuldasınız sanırım, internetten ıSMEK'in sayfasına girerseniz yeterli bilgiyi alırsınız :)

abla diyorum size ablam yasındasınızdır cünkü (:
bence ahsap boyama kursları sizi mutlu edecektir veya takı yapma gibi kurslar hem size hemde cevrenize iyi gelir mutlu eder diye düşünüyorum. yüzme kurslarıda aslında sizin tercihinize göre sadece bayanlara özel günler var yüzme olabilir. aeorobik ,fitness gibi spor etkinlikleri sizi çok rahatlatacaktır :)

Belediyelerin açtığı halk eğitim merkezleri var, ücretsiz...

İngilizce eğitiminden tutun,hobilere kadar bir çok alanda kurs veriyorlar.

Oralara katılırsanız en azından bir çevre edinme şansınız olabilir.

Yaz aylarında da en azından bir kaç kurs olması lazım diye biliyorum...

İstanbuldasınız sanırım, internetten İSMEK'in sayfasına girerseniz yeterli bilgiyi alırsınız :)
evet canım dediğini düşündüm araştırdım bile ismeği ama yaz döneminde yokmuş ne yazıkki:1no2:belediyenin sitesine falan bakıyorum ama sanırım yaz ayında bu tarz bi kurs bulmak mümkün olmayacak sanırım.:hulya:

abla diyorum size ablam yasındasınızdır cünkü (:
bence ahsap boyama kursları sizi mutlu edecektir veya takı yapma gibi kurslar hem size hemde cevrenize iyi gelir mutlu eder diye düşünüyorum. yüzme kurslarıda aslında sizin tercihinize göre sadece bayanlara özel günler var yüzme olabilir. aeorobik ,fitness gibi spor etkinlikleri sizi çok rahatlatacaktır :)

valla benden ne kadar küçüksün yaşını belirtmediğin için bilemicem farketmez diyebilirsin canımvereliniortak kurslar yaz aylarında bulmak zor oluyo ama bayanlara özel yüzme havuzları nerde acabaCADIARZU spora gidip en azından bişeylerle uğraşayım diyorum ama bu sıcakta nasıl olur onuda bilmiyorum sempatiksalakcinni

17 :) ya internet sitelerinden kesinlikle bilgi alırsınız büyük yüzme salonlarının hepsinde mutlaka bayanlara özel yüzme saatleri var diye biliyorum :1hug:

Back
X