Yardımınıza ihtiyacım var hanımlar!

aslisanemalper

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
124
56
98
16 hafta 1 günlük hamileyim 3 gündür karın ağrısı, halsizlik ve büyük tuvaletimi tamamen beyaz yapmaktayım. Merak ettim aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu hiç? Internette baktım ama hiçte iç açıcı şeyler yazmıyordu. Şimdiden ilginize teşekkürler...

dışkının beyaz olması normal degıl yanında agrı ve halsızlık ustelık
neyı bekledınız hamılesınız hemde

doktora gıdın gecıkmeden gecmıs olsun

dışkının beyaz olması normal degıl yanında agrı ve halsızlık ustelık
neyı bekledınız hamılesınız hemde

doktora gıdın gecıkmeden gecmıs olsun
Gittim enfeksiyon değerim yükselmiş. Tansiyonumepey düşüktü serum takıldı. Ama bir sebep bulunamadi pazartesi günü enfeksiyon bölümüne yönlendirildim. Bakalim sonuc ne olacak

Gittim enfeksiyon değerim yükselmiş. Tansiyonumepey düşüktü serum takıldı. Ama bir sebep bulunamadi pazartesi günü enfeksiyon bölümüne yönlendirildim. Bakalim sonuc ne olacak
cok gecmıs olsun
safra -öd ile alakalı olabılır
rahmetlı annanem yasadı bunu safra kesesı amelıyatı olmak zorunda kaldı allah korusun
baska bır doktora daha gıdın derım ben

cok gecmıs olsun
safra -öd ile alakalı olabılır
rahmetlı annanem yasadı bunu safra kesesı amelıyatı olmak zorunda kaldı allah korusun
baska bır doktora daha gıdın derım ben
Safra kesem alındı yok zaten. Yoksa ondan supheleneceklerdi zaten. Antibiyotik tedavisi baslandi bakalim 22 sinde kontrol var. Umarim düşmüştür degerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…