yardımınıza ihtiyacım var hanımlarr..

cerenaysu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
15
1
6
35
Ankara
Benim 2yıldır bir birlikteliğim var. Onu çok seviyorum ama eğitim durumumuzdan dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Birde o orada bir erkek arkadaşıyla aynı evde kalıyor. O arkadaşınında sevgilisi var biliyorum. Geçen öyle bir olay yaşandıki benim güvenim biraz sarsıldı açıkcası:/ Başka bir arkadaşı bunun face hesabından sınıflarındaki kızla aşkımlı falan konuşmuş benimkinin adına. Sevgilimin dediğine göre o arkadaşı kendi sevgilisini aldatıyormuş o yüzden kendi hesabı yerine benimkinden konuşmuş. sevgilimin hesabından yani. ben buna inanmak istedim ama yinede içimde hep kaldı bir şüphe:S şuan o arkadaşıyla samimiyetini kestiğini söylüyor. face hesabınıda kapatmıştı ama geri açtı. şimdi kapat diyorum ama başka bahaneler buluyor geçiştiriyor. Arada konuşamadığmzda da çok merak ediyorum ne yapıyor orada diye:/ bir akıl verin ne yapmam lazım?? boş bir kuruntu mu yoksa altında birşey aramalımıyım bunun üstüne gitmelimiyim sizce?:44:

Ben kendi adıma yorumlarsam pek inandırıcı gelmedi. Arkadaşının tavırlarından ya da ses tonundan doğru söyleyip söylemediğini anlarsın aslında. İçinin rahat etmediğini söyle konuş eminim ki doğru söylüyor ise içini rahatlatmak için kanıtlama çabasına girer. Birde adını biliyorsan kız ile konuşabilirsin için rahat etsin istersen..

Yazışmalarına baktınız mı ? Çocuk , sevgilinizin hesabından o kızla aşkımlı cicimli konuşuyorken atıyorum adı Ali olsun.
Ben Ali , diye belirtmiş mi..
Eğer belirtmiş ise sevgilinizin dedii gibi olmuştur..

Ha ama belirtmeden aşkımlı cicimli muhabbetler olmuşsa o zaman sevgilinizden şüphelenmekte haklısınız..

İçine kurt düşmüş bir kere, üstüne gitmesen de kafandaki düşünceler seni bu noktaya her şekilde getirir.
Hem herkesin özeli kendine.O arkadaşı sahte bir hesap açıp , kızla yine her türlü konuşabilir.Niye açmamış ve sevgilinizin özel hesabına el koymuş ?

Ne yazık ki bana da pek inandırıcı gelmedi..

Canım üzülmenı istemem ama bana da pek inandırıcı gelmedi hangi Olgun erkek kendi hesabından arkadaşına başkasına Msj atması için izin verir ki. Ilkokul mu canım kocaman insanlar sonuçta. Ayrıca kapatıp tekrar açması da şüpheli. madem öyle sende tavrını koy canım belli ki başka işler karıştırıyordu sıkışınca böyle bir yalan buldu. Allah karşına daha dürüst insanlar çıkarıyor emin ol şimdi böyle yapıyorsa yarın birgün evlenirseniz daha çok üzülürsün. Yol ver gitsin

Yemezler canim .
Ben faceni kapat deyince sevgilim kapatmazsa birer .
Bahaneler boşuna

Kendisi söyledi konuşturayım inanmıyosan dedi ama ben istemedim yani onların gözünde öyle sevgilisine inanmayan biri gibi görünmek istemedim:/ Gözleri yalan söylemiyordu aslında. Aksine benim gözlerimde ona karşı nefret oluştuğunu dile getirdi. Biraz kafanı topla ara verelim dedik 2 gün hiç konuşmadık. Ardndan o mesaj attı. Şuan iyi gidiyor ama tek şey onun hala facesinin açık olması...

Ben inanamadim acikcasi arkadasinin ihtiyaci vrsa bir hesap daha acardi.yinede gubahina girmek istemem.kavga etmeyin konusun gozler yalan soyemez

Bence de en iyisi mesajlardaki kızla konuşman. En iyi ondan öğrenirsin eğriyi doğruyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…