canım bence altında bir şeyler aramalısın.. arkadaşı madem kendi sevgilisini aldatıyormuş neden senin sevgilinin hesabından bir de senin sevgilinmiş gibi konuşuyor ki yani onun adına konuşuyor tamamen saçmalık bence. bence de böyle arkadaşlıklardan uzak dursun bir söz var bilirsin bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye. neden kendi facesinden konuşmuyor milletle de geliyor senin sevgilinin hesabından konuşuyor senle arasının bozulacağını bilmiyormu görünce bir sorun çıkacağını.. eğer gerçekse bu söylediği sevgilinin böyle bir şeye izin vermemesi gerekirdi..Benim 2yıldır bir birlikteliğim var. Onu çok seviyorum ama eğitim durumumuzdan dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Birde o orada bir erkek arkadaşıyla aynı evde kalıyor. O arkadaşınında sevgilisi var biliyorum. Geçen öyle bir olay yaşandıki benim güvenim biraz sarsıldı açıkcası:/ Başka bir arkadaşı bunun face hesabından sınıflarındaki kızla aşkımlı falan konuşmuş benimkinin adına. Sevgilimin dediğine göre o arkadaşı kendi sevgilisini aldatıyormuş o yüzden kendi hesabı yerine benimkinden konuşmuş. sevgilimin hesabından yani. ben buna inanmak istedim ama yinede içimde hep kaldı bir şüphe:S şuan o arkadaşıyla samimiyetini kestiğini söylüyor. face hesabınıda kapatmıştı ama geri açtı. şimdi kapat diyorum ama başka bahaneler buluyor geçiştiriyor. Arada konuşamadığmzda da çok merak ediyorum ne yapıyor orada diye:/ bir akıl verin ne yapmam lazım?? boş bir kuruntu mu yoksa altında birşey aramalımıyım bunun üstüne gitmelimiyim sizce? :44:
Bende katılıyorum bunlaracanım bence altında bir şeyler aramalısın.. arkadaşı madem kendi sevgilisini aldatıyormuş neden senin sevgilinin hesabından bir de senin sevgilinmiş gibi konuşuyor ki yani onun adına konuşuyor tamamen saçmalık bence. bence de böyle arkadaşlıklardan uzak dursun bir söz var bilirsin bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye. neden kendi facesinden konuşmuyor milletle de geliyor senin sevgilinin hesabından konuşuyor senle arasının bozulacağını bilmiyormu görünce bir sorun çıkacağını.. eğer gerçekse bu söylediği sevgilinin böyle bir şeye izin vermemesi gerekirdi..
Benim 2yıldır bir birlikteliğim var. Onu çok seviyorum ama eğitim durumumuzdan dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Birde o orada bir erkek arkadaşıyla aynı evde kalıyor. O arkadaşınında sevgilisi var biliyorum. Geçen öyle bir olay yaşandıki benim güvenim biraz sarsıldı açıkcası:/ Başka bir arkadaşı bunun face hesabından sınıflarındaki kızla aşkımlı falan konuşmuş benimkinin adına. Sevgilimin dediğine göre o arkadaşı kendi sevgilisini aldatıyormuş o yüzden kendi hesabı yerine benimkinden konuşmuş. sevgilimin hesabından yani. ben buna inanmak istedim ama yinede içimde hep kaldı bir şüphe:S şuan o arkadaşıyla samimiyetini kestiğini söylüyor. face hesabınıda kapatmıştı ama geri açtı. şimdi kapat diyorum ama başka bahaneler buluyor geçiştiriyor. Arada konuşamadığmzda da çok merak ediyorum ne yapıyor orada diye:/ bir akıl verin ne yapmam lazım?? boş bir kuruntu mu yoksa altında birşey aramalımıyım bunun üstüne gitmelimiyim sizce? :44:
canım bence altında bir şeyler aramalısın.. arkadaşı madem kendi sevgilisini aldatıyormuş neden senin sevgilinin hesabından bir de senin sevgilinmiş gibi konuşuyor ki yani onun adına konuşuyor tamamen saçmalık bence. bence de böyle arkadaşlıklardan uzak dursun bir söz var bilirsin bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye. neden kendi facesinden konuşmuyor milletle de geliyor senin sevgilinin hesabından konuşuyor senle arasının bozulacağını bilmiyormu görünce bir sorun çıkacağını.. eğer gerçekse bu söylediği sevgilinin böyle bir şeye izin vermemesi gerekirdi..
arkadaşı kendi sevgilisini aldatıyorsa başka bir face hesabı açıp oradan yapabilirdi ben pek inanmadım açıkçası sevgilinin söylediğine..ayrıca böyle arkadaşları olan biriyle sevgili olup olmamayı bir daha düşün...üzüm üzüme baka baka kararırmış..
.bence sana gore cok zaman gecirmissiniz ama yollarini ayirmalisin yalan en kotu sey iliskide hep bisiler yaptigind sucu baskalarina atacak arkadasi yeni hesap acsaymis cokmu zor bence altini baya kazmalisinBenim 2yıldır bir birlikteliğim var. Onu çok seviyorum ama eğitim durumumuzdan dolayı ayrı şehirlerdeyiz. Birde o orada bir erkek arkadaşıyla aynı evde kalıyor. O arkadaşınında sevgilisi var biliyorum. Geçen öyle bir olay yaşandıki benim güvenim biraz sarsıldı açıkcası:/ Başka bir arkadaşı bunun face hesabından sınıflarındaki kızla aşkımlı falan konuşmuş benimkinin adına. Sevgilimin dediğine göre o arkadaşı kendi sevgilisini aldatıyormuş o yüzden kendi hesabı yerine benimkinden konuşmuş. sevgilimin hesabından yani. ben buna inanmak istedim ama yinede içimde hep kaldı bir şüphe:S şuan o arkadaşıyla samimiyetini kestiğini söylüyor. face hesabınıda kapatmıştı ama geri açtı. şimdi kapat diyorum ama başka bahaneler buluyor geçiştiriyor. Arada konuşamadığmzda da çok merak ediyorum ne yapıyor orada diye:/ bir akıl verin ne yapmam lazım?? boş bir kuruntu mu yoksa altında birşey aramalımıyım bunun üstüne gitmelimiyim sizce? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?